Ebaytips - BILLIGE hårbånd

Farvel studenterhue, goddag ferie

Studenterhuerne er netop lagt på hylden. De fine gaver er sat på plads og lejligheden ligner efterhånden igen sig selv. (Det kan godt være lidt svært at holde hjemmet rent og pænt, når man bogstavelig talt ikke er hjemme andet end for at sove – og apropos hjem så tror jeg vidst også snart jeg skylder et par billeder herfra, hermed skrevet bag øret). Og i morgen går turen altså sydpå.

13631484_10206672485552974_6507508380263993268_nEn af de sødere studentergaver fra min mosters ‘butik’ får lov at hænge fremme som minde <3 

Min kæreste Mads og jeg smutter som nævnt her et par dage til Hamborg, og selvom det ikke er særlig meget mere sydpå end lige over grænsen, så glæder jeg mig tosset til at komme lidt væk. Jeg har været i Hamborg et par gange før, og jeg synes faktisk det er lidt mere som at holde ferie, end hvis vi blot skulle et smut til København. Begge byer ligger stort set samme afstand herfra, men i Hamborg er det lidt mere eksotisk med et andet sprog og atmosfære. Hvad angår sproget har jeg dog ikke ligefrem nogen fordel på tysk. Jeg har altid haft fransk i skolen, og det eneste tidspunkt jeg nogensinde har lært tysk er faktisk ironisk nok de måneder jeg boede i Frankrig. Det virkede bare lidt mere overskueligt som 3. fremmedsprog end spansk eller italiensk.

Sidder der nogen derude med et enkelt Hamborg tip eller et sted man bare SKAL spise, så smid det endelig min vej <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebaytips - BILLIGE hårbånd