Hamborg på 48 timer

Mine dårlige vaner og egenskaber #2

Her kommer endnu en omgang, af mine dårlige vaner og egenskaber. Du kan se de første her. Måske skulle jeg istedet have gået lidt op i at sætte pris på mine gode sider, men det her er bare unægtelig lidt sjovere. Måske, hvis det ikke bliver for selvhøjtideligt, kan jeg finde de bedste sider frem til en anden gang, så i også kan lærer dem at kende. Om ikke andet kommer i hvert fald her 4 mere af mine værste egenskaber.

  1. Jeg er urimelig doven. Jeg tager virkelig ofte mig selv i hellere at brække ryggen med favnen fuld af ting, end at gå to gange mellem huset og bilen, og sådan er der mange lignende situationer, hvor jeg på bedste vis får sneget mig uden om. Oftest helt ubevidst.
    I alle sammenhænge der gælder motion eller det der ligner, springer jeg simpelthen bare over hvor gærdet er lavest. Ikke at jeg ikke dyrker motion. Hele sommeren har jeg da løbet et par kilometer om ugen, men jeg er så enormt dårlig til at presse mig selv, fordi min dovne hjerne bare tænker “det kan jeg jo alligevel ikke” for derefter at give op. Jeg håber inderligt at jeg en dag lærer at elske det, og at jeg for guds skyld indser, at motion langt fra er farlig.
  2. Jeg har på forunderlig måde givet mig selv ideen om det her pæne ydre, som jeg ikke må ødelægge for mig selv. Jeg har det f.eks. helt vildt svært med at mine forældre skal se mig fuld, men næsten endnu værre, så var (og er det faktisk stadig til dels), et problem for mig, at jeg ikke kunne sige nogle ord der bare var en hentydning af noget frækt (kønsdele, sex, you name it). Jeg kan simpelthen ikke få mig selv til det. Og det lyder aller mest ironisk når man ved hvor meget jeg bander. Men det er som om det er en heeelt anden sag. Wonder why? Og så tænker man måske, hvor alvorligt et problem det lige kan være, men så tror jeg ikke, man har haft en helt almindelig samtale med nutidens ungdom…
  3. På samme måde, har jeg simpelthen så svært ved bare at gøre den mindste ting der bryder loven, eller nogen former for regler. Jeg kan ikke bare lige svinge benet over hegnet på den lokale musikcafé, gå på det forbudte græs eller prøve og købe alkohol da jeg var mindreårig. Nogen gange kan det helt ironisk faktisk godt være lidt af en hæmsko. Det kunne være nemmere hvis jeg bare en gang imellem kunne være lidt ligeglad med regler og bare gøre det (selvfølgelig ikke noget farligt eller decideret ulovligt), istedet for, som også nævnt her, at få dårlig samvittighed. Jeg er simpelthen så autoritetstro, at jeg ikke kan få mig selv til at gå imod hverken loven, en lærer, en forældre etc. Og helt ærligt så må vi bare erkende, at det engang imellem faktisk godt kan være næsten på grænsen til nødvendigt, at kunne trodse sine forældre bare lidt.
  4. Tilgengæld krakelere mit flotte ydre, når man ser mit hjem. Jeg har engang fået at vide af min psykolog, at det er meget logisk, at fordi jeg har så meget orden inden i mit hoved med skemaer og kalendere, så har jeg brug for et sted hvor jeg kan slippe kontrollen, og det er altså så snart jeg træder indenfor mit hjem. Hvis ikke jeg havde min kæreste, som har det helt omvendt, så ville der nemlig være rodet 24 timer i døgnet. Han får til gengæld stress af rod, og derfor bliver jeg meget mod min vilje, nødt til også at rydde lidt op.
    Jeg ved simpelthen ikke noget bedre end at komme hjem fra en lang dag, og så bare kunne kaste sin trøje foran skabet og smide bukserne ved siden af sengen. Såå er der ingen der behøver dømme mig, eller kan se hvilket rodehovede jeg er. Derfor har jeg faktisk installeret en decideret tøj-stol, så jeg kan rode og kaste mit tøj på den, men gulvet kan holdes ryddet for min kærestes skyld. Det er vidst, hvad man kan kalde et af parforholdets mange kompromiser, tror jeg.

DSC05608

Jeg håber at i føler, at i lærer mig lidt at kende, så ikke hele det her blotteri og kasten om sig med dårlige egenskaber er helt forgæves. Det er trods alt ikke fordi jeg sætter mig selv i det bedste lys, haha. Uanset hvad, så vil jeg bare endnu engang, sige tusind tak fordi i læser med <3

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hamborg på 48 timer