Vejen gennem nåleøjet

Smukfest ’16

I morgen går musikken til dette års smukfest igang, og allerede nu er kærligheden fyldt med festglade pre-campers. Efter vi er flyttet i egen lejlighed, er vi kun kommet endnu tættere på festivalen, og derfor orker jeg simpelthen ikke at skulle ligge i telt derude, jeg ved godt det er en del af stemningen og jaja. Sidste år skete der bare det, at vi alligevel tog hjem om aftenen og så er det jo lige godt. Herhjemme er der til gengæld kolde drinks og varme bade, og det vægter nu altså bare lidt højere.

IMG_2093

Jeg har netop siddet og kigget programmet igennem og sat stjerner, så jeg får en lille notifikation, når de gode folk går på scenen. Jeg har et lidt underligt forhold til musik, og faktisk er det nok ikke så meget min smag af musik der spiller på en festival. Dog er der da et par stykker der har fundet vej til min favoritliste og jeg nævner i flæng: Sia, Rihanna, Kygo, Mads Langer, Phlake, Nik & Jay, Scarlett Pleasure/Julias moon (som spiller sammen i år. Er jeg den eneste der til tider har svært ved at kende forskel på de to bands?), christopher og mange flere.
Man fornemmer nok hurtigt genren. Generelt tror jeg egentlig bare at jeg er mest til de koncerter, hvor man kan synge med – derfor står nik & jay også på listen. Hvem kan ikke hele 1. og 2. vers til boing?

Sidste år bloggede jeg også lidt om al den gode mad man også finder på en festival. Og det er vist ikke helt i vejen at sige, at jeg nogen gange glæder mig lidt ligeså meget til maden som til øllene, haha. Hvor og hvad jeg spiste af gode sager sidste år, kan findes her.

I hvert fald glæder jeg mig til kolde fadøl i bøgeskoven, omend jeg med vores stramme ingen-SU-i-sommeren budget, nok nærmere kommer til at tyller dåseøl. Det er altid fantastisk at være skanderborggenser, men i disse dage er det bare lidt bedre. Gaderne er fyldt med happenings og glade folk og helt ærligt så kan man ikke andet end at smile.

Her kan i se, hvad jeg glædede mig aller mest til sidste år… Borset fra de våde telte, er det godt og vel det samme. Ses vi i skoven?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejen gennem nåleøjet