About last time

For pokker…

…hvad er der med mig og engagement til blogging for tiden?

img_4757

Pludselig er det blevet hverdag, og jeg har glemt mig selv og den tid jeg ellers elsker foran tasterne.

Til gengæld er jeg vild med den. Hverdagen. Skal lige vænne mig til togtider og madpakker, og til mandagsmorgener og weekendlængsel igen. Men jeg synes virkelig, og tror på, at det bliver godt.

Den nærtstående weekend er endog end af dem, jeg længes lidt mere efter. 2016 udgaven af VU’s landsstævne løber af stablen, og ligesom sidste gang, og forrige gang, glæder jeg mig som et lille barn til juleaften.

Læs også: Blå kjoler, blå skjorter og blå stemmer

Jeg tror det bliver i gallakjolen fra gymnasiet, når der lørdag bliver rullet rød løber ud (eller blå. Det kunne være fabelagtigt med en blå løber). Hvad jeg ved er til gengæld, at det bliver festligt. Og at jeg vender hjem søndag aften, med endnu større længsel efter weekend og afslapning. Sådan er det altid. Jeg håber dog, at jeg denne gang kan slippe for den efterfølgende sygdom der ellers plejer at ramme mig.

Læs også: LS got me

Hvis du har lyst, kan du følge med på både min snapchat og instagram; katrineiml – eller du kan finde os på alle de sociale medier under #vuls16

Og mon ikke så, at jeg tjekker ind igen på den anden side, med lidt tanker og oplevelser fra weekenden. Måske endda før. Man ved det aldrig med mig…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

About last time