Opskrift: Friske forårsruller

Ting jeg har gemt til eftertanke

Jeg er lidt af en eftertænksom type. Og så er jeg en af dem, der har både bogmærker og fotomapper fyldt med alverdens ting jeg har scrollet forbi, fået tilsendt og delt og som jeg siden har gemt. Til eftertanke. Det er ikke fordi jeg kigger dem igennem hver dag, eller særlig ofte, men når jeg en sjælden gang gør, er det rart, at kunne være lidt ekstra eftertænksom. Og så er der virkelig bare mange af dem, der rammer plet. På den der måde hvor man virkelig kan mærke det.
Og idag tænkte jeg altså, at jeg ville dele lidt af dem med jer, det kunne jo være, at i også kunne få lidt ud af dem. Om ikke andet i dette øjeblik.

img_1695

Dette fine, gamle skriv hænger ved hoveddøren hos min kærestes farmor. Og jeg smiler altid når jeg ser det på vej ud. Det rammer, og det er bare så fint formuleret.

*

img_3177

Et udklip fra en af de famøse fifty-shades bøger. Jeg er SÅ vild med den kærlighedshistorie der foregår mellem de to. Og det her afsnit er fantastisk. Samtidig er netop dette noget jeg selv har kæmpet meget med. Dét at erkende og ikke mindst forstå, at man er elsket, er faktisk ikke så let som det lyder.

*

img_4879

Ikke kun Cathrines blog, men isærdeles også hendes instagramprofil er jeg helt generelt STOR fan af. Men dette post har en særlig plads, og har ligget gemt blandt mine screenshots længe. Og så forsøger jeg selvfølgelig at efterleve de gyldne ord efter bedste evne.

*

Det sidste jeg vil dele med jer i denne omgang, er nedenstående essay.

http://politiken.dk/debat/autofiktion/ECE2310496/at-slaa-op-med-en-7-aarig/

Jeg får stadig både kuldegysninger og tårer i øjnene når jeg læser det. Det er så stærkt, og det rammer så dybt, for et skilsmissebarn som mig. Gør jer selv den tjeneste at læse det færdigt <3

Læs også: Familie og kærlighed for et skilsmissebarn

 

Må i have en dejlig søndag!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Friske forårsruller