Spontan beslutning efter lang betænkningstid

Helt professionelt

Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen. Min bloggerkarriere peaker!

Fra og med idag kan jeg nemlig kalde mig blogger hos Bloggers Delight. Helt professionelt. Bum.
Og ikke nok med, at det er en kæmpe ære, så er det helt sikkert også en “drengedrøm” der går i opfyldelse. Ingen tvivl om, at jeg i bloggens efterhånden lange levetid, mange gange har drømt om, hvor fedt det ville være at blive en del af et professionelt blognetværk. Og her er jeg så.

Men faktisk er det ikke bare Bloggers Delight jeg er blevet en del af. Det er blot et led i noget større. Noget som inden året er omme vil blive offentliggjort i en større lancering. Så stay tuned.

Indtil da har jeg lidt tid til at få designet heelt på plads og til at vænne mig til det nye set-up. Jeg håber i vil give mig en heads-up, hvis i oplever, at der er noget der ikke fungerer eller noget der ser mærkeligt ud. Så kan jeg få det rettet hurtigst muligt.

Ellers er der vidst ikke så meget andet tilbage end at sige velkommen til minuit 2.0.

Jeg glæder mig!

img_7846

Er du helt ny på bloggen, eller har du glemt hvorfor den lige præcis hedder minuit, kan du med fordel læse her.

/ HUSK og følg med på facebook 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spontan beslutning efter lang betænkningstid