Helt professionelt

Guld, kærlighed og Outfit #8

img_7839 img_7841 img_7843 img_7846
Jacqueline de yong skjorte, lignende her // Topshop jeans her // Vila strikcardigan her // Vagabond sneaks her // Erbs taske

Jeg er netop hjemvendt efter en weekend i kærlighedens tegn. Mine bonus bedsteforældre havde nemlig guldbryllup igår, og derfor fulgte selvfølgelig både morgensang, hornmusik, middag, vin, taler, underholdning og massere god stemning. Jeg var vild med det hele, og ikke mindst ideen om, at to mennesker har elsket hinanden i 50 år. (!!) Dét kan virkelig noget, og jeg håber inderligt, at jeg en dag kan få lov at opleve det samme.

Kærligheden længe leve <3

Læs også: What happens after you found the big L

Til den tidlige morgensang var jeg iført ovenstående meget klassiske outfit. Både skoene og strikken er forholdsvist nye, og begge dele er virkelig gået hen og blevet en favorit. Jeg kan mærke at jeg faktisk lige skal passe på med bare at tage strikken på hver dag, så bliver alle outfits ligesom meget ens. Men den er simpelthen bare så lækker, og så varmer den godt om numsen, hehe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helt professionelt