Trygge, yndlings og mindeværdige dufte

Mit første rigtige kys

14881269_10207487744173930_1110309300_o

Jeg ved godt det ikke er særlig ‘populært’ at sige. Men jeg ELSKER mærkedage. Mange af dem har jeg endda til at stå i kalenderen hvert år, bare så jeg er sikker på ikke at glemme dem. Enkelte endda hver måned. Det grinte min veninde lidt af forleden da hun så i min kalender, hehe. Det er altså ikke fordi vi absolut fejrer månedsdage hver måned (absolut ikke faktisk), men jeg elsker bare at blive mindet om, hvor længe det er siden, at Mads og jeg fandt sammen. Og hvis det så tilfældigvis passer ind, tage en hyggedag væk fra hverdagen.

Læs også: Who’s counting?

Hvis ikke, får han ofte et ekstra kys. Ligesom han gjorde forleden. Da det var 3 år siden, at jeg fik mit første af ham. Eller nærmere stjal. Og selvom det ikke var det første, første, så var det det rigtige første. Sådan et slags første med massere sommerfugle, 2 skridt nærmere, et forsigtigt smil og dét at vove sig ud i noget man ikke tør tænke til ende.

Heldigvis tog han imod mig, med åbne arme, da vi stod der ude foran Walthers i småregnen og kiggede forsigtigt på hinanden. Det var lige som det skulle være <3

Og som sagt fik han altså forleden et ekstra. Kys. Af marengs. Bare fordi jeg elsker mærkedage. Og ham selvfølgelig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trygge, yndlings og mindeværdige dufte