Mit første rigtige kys

Home sweet home

Der er ikke noget for mig, der er mere ambivalent end søndage. Jeg har oftest været afsted den halve eller hele weekend, og kommer hjem. Måske med tømmermænd, med garanti træt. Og så er der bare ikke noget bedre end at komme HJEM!

Jeg har skrevet om før, hvad det betyder for mig at have ét hjem. Nemlig da jeg skrev om familie og kærlighed for et skilsmissebarn her. Og lige præcis om søndagen giver det ekstra god mening.

Læs også: En hjemlig stue – før og under

Men det ambivalente i det, opstår på en (i virkeligheden helt almindelig) søndag som i dag. Efter en lang, festlig og social weekend med hele min familie på fyn. Jeg har den fladeste følelse i kroppen, kan ikke finde ud af hvilket ben jeg skal stå på, og hvad jeg skal ordne først. Selvom jeg ofte har flere aftaler i kalenderen at glæde mig til i den nye uge, har jeg mest bare lyst til at pakke mig ind og blive liggende. Hele aftenen og hele dagen efter. Måske for evigt. Årh søndag din kælling!

*

Når, men inden det bliver alt for melankolsk, så synes jeg lige, i skulle have lov til at få et kig ind i det jeg kalder hjem. Det er efterhånden et stykke tid siden jeg delte det lettere forvirret men meget elskværdige flytterod med jer her. Og nu får i altså et kig på det færdige resultat. Resten skal nok komme senere. Billederne er faktisk taget tilbage i februar, men i store træk har det ikke rigtigt ændret sig.

Velkommen hjem!

img_0077 img_0089

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit første rigtige kys