Hvornår flytter jeg til Århus?

En dag der ændrede – og lidt om gamle blogindlæg

Jeg kom igår, helt spontant i tanke om, at jeg på evernote – et program jeg ellers sjældent bruger – havde gemt adskillige gamle indlæg, helt tilbage fra dengang jeg startede med at blogge, for snart 5 år siden. Det er gået lidt op og ned og on/off siden da. Heldigvis er det endt godt her på bloggers delight, og jeg er mere glad for at blogge nu, end jeg nogensinde har været. Men det var simpelthen så sjovt at læse mine tanker fra dengang igennem, og ikke mindst, var det tårevædet og vildt at læse mine indlæg fra min tid som udvekslingsstudent i Frankrig. Dét tænker jeg, at der kommer lidt mere om senere. Og faktisk allerede en lille smule længere ned i indlægget.

Men hvad jeg også faldt over, var et indlæg jeg skrev dagen efter sidste skoledag i 9. klasse. Det er immervæk ved at være længe siden, og efterhånden godt gemt væk. Men med det gamle indlæg fik jeg lov at mærke stemningen én gang til.

“Jeg har fået holdt sidste skoledag… såå overvældende! Kaste karameller til de søde små børn, vise lærerne den hårdt planlagte revy, hygge med venner og bekendte i byparken, spise middag på skolen, feste på Capri!
En fantastisk hård dag, men også fantastisk på den fantastiske måde!”

Noget andet helt fantastisk der skete den dag, men som først 1,5 år senere lod mig indse det, var mit aller første møde med min kæreste. 16 år gammel, faktisk helt nøjagtig, og godt bedrukket. Sidste skoledag og hans 16-års fødselsdag blev fejret, og det kunne ses. Men jeg kunne heldigvis, inde bag de blanke øjne og det tågede blik se charmen. Dagen efter vågnede han op til min venneanmodning på facebook og en laaang historie følger derefter. Hvis i vil have den, vil jeg dog med glæde fortælle den <3

Men det var ikke det eneste jeg bloggede om denne dag. Også en anden stor ændring var under opsejling. På dagen jeg skrev dette gamle indlæg, var jeg nemlig i Århus med min mor og far, til første officielle møde med den organisation jeg tog til Frankrig med, blot to måneder senere.

“Dagen idag har jeg brugt til orienteringsmøde i Århus, ved InterStudies (det selskab jeg rejser til Frankrig med) og det var virkelig også helt overvældende… Ikke fordi jeg ikke vidste mange af de ting jeg fik af vide, men såå mange informationer om noget der drastisk rykker tættere og tættere på!
Da min far kørte mig hjem til Skanderborg, måtte vi begge lige fælde et par tårer – vi var enige om at det bliver fantastisk, og en once-in-a-life-time oplevelse, men tiden går så hurtigt, og lige pludselig skal jeg sige farvel!
Det er dumt at tage sorgerne på forskud, men hvad kan jeg gøre… Jeg savnede ham sku allerede lige der”

forældre-blogger-udveksling-udvekslingsstudent-kærlighed-familie
Billede taget i lufthavnen liiige inden jeg hoppede ombord på flyet, af min mor og far. 

Og det var dét, der gav mig den første klump i halsen, ved tankerne om mit eventyr i Frankrig. Jeg er faktisk ikke så meget til det danske ord eventyr. På Engelsk er de heldige at have både fairytale og adventure til at beskrive den slags situationer. Og jeg må sige, at mit ophold i Frankrig nok mest var det sidste. Fuldstændig overvældende, forvirrende, voldsomt, lærerigt, og meget af tiden desværre også ensomt. Dét er hvad jeg nok skal skrive mere om. Jeg kan mærke, at så snart jeg fik læst det første indlæg fra den tid igennem, piblede det i mine fingre for at kunne skrive mine store tanker ned. For dem var der mange af, og er der stadig, om en tid jeg tror jeg har fået bearbejdet for lidt, og som når jeg først får reflekteret over det, helt sikkert har sat sine aftryk på den jeg er idag. Både på godt og ondt. Og dét vil jeg meget gerne skrive meget mere om!

I kan nok se, at mit indlæg fra dengang skildrede en dag med to ret store ændringer i mit liv. Noget jeg helt sikkert ikke dengang havde set… Men det er jo det fantastiske ved, hvordan ting oftest sker. Man er så sjældent klar over, hvad det kommer til at betyde <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår flytter jeg til Århus?