Få styr på traditionerne - JUL

Black Friday rabatkoder og procenter – og lidt om hvor skørt det egentlig er

Jeg må indrømme at jeg ikke rigtigt er faldet for konceptet endnu. Sådan helt. Altså Black Friday. Og når jeg siger, sådan helt, er det fordi jeg faktisk var vågen i nat, da kl. slog 00.00 og de første tilbud tikkede ind. Men det var udelukkende fordi min telefon på alle måder synger på sidste vers, og jeg derfor virkelig trænger til en ny. At alle de store elektronikbutikkers webshop crashede er en helt anden snak… Meeen jeg kører nu da lige ned forbi de fysiske butikker når jeg har tidligt fri idag. Man kunne jo være heldig.

I virkeligheden synes jeg måske bare (når man ser bort fra de ret gode tilbud på computere og telefoner jeg så i nat), at det er lidt et fesent koncept. Vi har ikke taget thanksgiving til os, som egentlig er kædet sammen med Black Friday på mange måder, men tilbud, det kan vi lide, så sidstnævnte har vi totalt taget til os og gået all-in med hype på.
Og så har jeg faktisk lidt ondt af butikkerne, der på mange måder føler sig presset til at sætte priserne ned. Flere butikker går i underskud, julehandlen er gået helt af led og som jeg forleden snakkede med min papfar om, der arbejder med økonomi for en stor leverandør i tøjbranchen, så har folk ikke shoppet i laaang tid nu, fordi de venter til idag. Og det er altså ikke skide godt for butikkernes økonomi heller tænker jeg. Og så tror jeg bare ligesom jeg også tænker, at hey så vildt er 20% altså heller ikke. I USA kan de idet mindste finde ud af at gøre det ordentligt, og have STORE tilbud og procenter… Der var jo også 20% til open by night, da de havde fødselsdag, og sikkert også om lidt igen, når det er januarudsalg.

MEN når det så er sagt, så kan vi jo ligeså godt udnytte, at der trods alt er lidt penge at spare. OG at det (selvom jeg nu elsker juleshopping i december sammen med resten af Danmarks befolkning og  julelys i træerne og glögg i hånden), kunne være meget smart at udnytte til et par julegaveindkøb. Så her kommer alt hvad jeg har fundet frem til jer af gode tilbud på diverse webshops, på denne mørke fredag.

Den oplagte julegave

 

blackfriday

Bridgewalk fra duglemmerdetaldrig her // moroccanoil fra nicehair her  // Mickey mouse bamse fra disneystore her // Virtual reality briller fra coolstuff her  // Ole Henriksen creme-sæt fra nicehair her // Ur fra Daniel Wellington her // Cockatilkursus fra duglemmerdetaldrig her // Frost legeslot fra disneystore her // Mig før dig fra saxo her // De dybeste rødder fra saxo her // En mand der hedder Ove fra Saxo her
Affiliate links

Læs også: Win-win shopping om, hvad pokker affiliate links er!

Først og fremmest, den oplagte julegave. Det var jo ligesom det vi blev enige om, at Black Friday måtte være her for. Nedenunder er webshops med forslag til både den tossede og den fantastiske julegaveidé:
duglemmerdetaldrig.dk har 25% på deres oplevelsespakker med koden: blackfriday2016
Hvem vil ikke blive glad for et faldskærmsudspring eller en vinsmagning? Jeg ville i hvert fald!
disneystore.dk kører 20% på alt på deres hjemmeside. Jeg kan umuligt være den eneste storesøster der ser sit snit her?
saxo.com har 10% ved køb over 499 med koden BF771 – og helt ærligt, en bog bliver vidst ikke mere klassisk julegaveidé.
coolstuff.dk har fra 25-90% på alt, og her kan du virkelig finde de mest tossede og sjove julegaver. Måske endda også mandelgaven. Jeg gad da f.eks. godt vinde denne.
danielwellington.com giver 10% på gavesæt. Og gavesæt må alt andet lige være tiltænkt en gave. Og så er det jo bare nogle ret fine ure. Mit eget har jeg på, hver eneste dag.
nicehair.dk kører med op til 70%, og så skulle det ikke være svært at finde mor en ny parfume, eller søster en lækker mascara.

funny-black-friday-memes-14

Meeeen, når nu i alligevel er gået igang med the insanity, så kommer her, lidt andre gode tilbud fra de kendte, store webshops til dig selv, dit hår eller dit hjem:

Asos.com har 20% med koden: GOGOGO (Hint: Inspiration til ASOS-købene kan findes her)
Boozt.com har 20-50% på det meste
veromoda.dk har 20% på alt på ikke i forvejen nedsatte varer
vila.com har 20% på alt
Zalando.dk har op til 70%
Pieces.com har 20% på alt på ikke i forvejen nedsatte varer
nelly.com har 20% med koden: BLACK20
hunkemoller.dk har 25% på alt
ellos.dk har op til 50%
feelunique.com har 20% på alt med koden: MAGIC20
billigparfume.dk har op til 80%
beautycos.dk har op til 74%
moodings.com har 25% på alt med koden: BLACKFRIDAY
Andsneaks.com har 20% på det meste.

Affiliate links

Smid gerne et tip i kommentaren til os andre, hvis du er faldet over andre gode tilbud. Ellers er der vidst ikke meget andet tilbage end at sige god shoppelyst 💰

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få styr på traditionerne - JUL