Black Friday rabatkoder og procenter - og lidt om hvor skørt det egentlig er

1. advent – om surmuleri, juleri og “Løkkeri”

Så blev det eeeeendelig 1. advent. Og julekassen blev fundet frem fra kælderen. Og juleværkstedet gik igang.

Læs også: Få styr på traditionerne – JUL

Eller det er faktisk løgn. For først var jeg skide sur. Over at min kæreste ikke gad betale for gran til projekt-adventskrans. Jeg forstår ham egentlig godt. Folk ved VIRKELIG hvad de vil have for det skidt. Men det surmulede jeg så lidt over. Råbte lidt over, at jeg havde ventet hele november på at måtte pynte op. Min kæreste satte grænsen ved 1. advent. Ellers var jeg gået igang allerede i starten af november. Og så endte vi med et kompromis, om en tur i skoven efter lidt mos og grene. Og helt ærligt, så blev det faktisk meget flottere end hvad jeg tror var muligt med en bunke gran. Nogen gange skal jeg vidst bare lige lære det. Det der med, at det ikke altid bliver som jeg selv havde planlagt…

fullsizeoutput_1d15 fullsizeoutput_1d19

Resten af julekassen fik heldigvis også lov at komme op og hænge. Ligeledes gjorde den mistelten jeg fik med hjem fra strøget i Århus igår. Det hører sig til. Juletid og julekys 😍

Imens spillede ALLE de gode julesange selvfølgelig. Find min playliste her.

Og som om 1. advent ikke var festligt nok i sig selv, så toppede den da lige her til eftermiddag, med nys om en ny regering. Jeg sidder netop nu og ser pressemødet. Sikke en statsminister og sikke en regering. Jeg tror på, det bliver rigtig godt. Og ikke mindst meget mere frit og liberalt. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg synes Venstre engang imellem er lidt for midtersøgende. Og det tror jeg især LA kan hjælpe dem med ved at hive i den anden retning.
Og så må jeg altså lige kommentere på Anders Samuelsen. De stålsatte øjne var langt væk, til fordel for et vådt blik og en rusten stemme. Man er ikke i tvivl om, at dét her, det er stort!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday rabatkoder og procenter - og lidt om hvor skørt det egentlig er