Mad på amerikansk - i Århus

On my mind lately

 

ikke-navngivet-1

De seneste billeder jeg enten selv har taget, eller som er fundet vej til mine mapper gennem et screenshot. Både lidt til øjnene, tankerne og maven <3

Nogen af dem burde måske nærmere have været med i næste udgave af “Ting jeg har gemt til eftertanke“… Men de får nu alligevel lov at få plads i dagens anledning. Jeg er i godt humør 😉

Hele ugen har jeg og min gruppe siddet med en afsluttende workshop på studiet, og først idag virker det til at være overskueligt med en deadline i morgen kl 16. Og fra næste uge starter blot endnu én, inden vi ugen op til juleaften, endelig kan få lov at fremlægge, ‘feedbacke’ og diskutere det hele – og gå på juleferie. Hele januar inkl. Dét glæder jeg mig til. Og når det skal være, så synes jeg faktisk de er lidt fede, de her workshops.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad på amerikansk - i Århus