4 år siden, at 100 dage var gået

Julegaveinspiration til ham

Reklame i form af affiliate links

De sidste par dage har været en tåge af opgaveskrivning og snot. Jeg er som nævnt her igang med vores afsluttende projekt, i faget research og formidling hvor vi skal skrive en artikel. Og sørme om ikke jeg samtidig lagde mig med feber, snot og ondt i halsen. Virkelig undskyld til de kilder jeg har ringet op, det har ikke været rart at sidde på den anden side af røret… “Hej *host host* jeg hedder *snøft* Katrine”… Nuvel, opgaven former sig.

Og det samme gør julen. Ikke at jeg har tænkt voldsomt meget på den, eller nok mest på de der julegaver jeg burde have langt mere styr på. Og hvis jeg nu fanger dig, i selvsamme kattepine, så kommer her lidt inspiration til dem jeg finder absolut sværest at købe gave til. Mændende. Om det er din far, din storebror eller din kæreste. Nedenstående afspejler unægteligt lidt mere gaveforholdet til sidstnævnte, men mon ikke du kan lade dig inspirere til resten af mændene i dit liv.

Læs også: What happens after you found the big L om mændene i mit liv!

Jeg kan ikke udelukke, at en del af forslagene er taget direkte ud af min kærestes ønskeseddel. Men det er så også kun fordi, at den i år eksisterer. Der plejer ikke at stå ret meget mere end strømper, og det problem tror jeg vi alle kender, så her er lidt hjælp at hente, til dig der står i det igen i år:

julegaver-til-ham

1: Cornwall ur fra Daniel Wellington her – indgravering hos guldsmed*// 2: Slips fra Atlas design her // 3: Vinsmagning fra duglemmerdetaldrig her // 4: Kortholder fra Tommy Hilfiger her // 5: Deo fra Hugo Boss her – jeg er en sucker for mandeparfumer og den her var uden tvivl med til at få mig til at falde for min kæreste // 6: Barbercreme og børste fra Men-ü Premier her // 7: Oxford skjorte fra Bertoni her // 8: Kaffemaskine fra Nespresso her // Klatring fra duglemmerdetaldrig her

*For at gøre dit ur endnu mere personligt, kan du overveje at få det indgraveret. Jeg gjorde det med Classic modellen til min kæreste i årsdagsgave. Jeg gik simpelthen bare ned med det i en alm. guldsmed, som tog ca. 15 kr. pr. bogstav/tal indgraveret. Meget mere personligt og meget mere romantisk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 år siden, at 100 dage var gået