Min jul 2016

Lidt om det der puslespil – og en app-løsning

Netop havde jeg trykket udgiv på mit indlæg fra igår, og delt det på Facebook med teksten: “Julen kan engang imellem minde mere om et stort puslespil, end om en lykkelig, fredelig højtid – især når man er skilsmissebarn!” før jeg hørte tv2’s nyhedsoplæser bruge netop samme udtryk, om det at få skilsmisselivet til at gå op. Og det viser sig sørme, at to iværksættere har taget netop den udfordring til sig. De har nemlig lavet en app, der skal hjælpe skilsmissefamilier med at få logistikken til at gå op og puslespillet lagt.

App’en hedder Swapkids og skulle eftersigende være udviklet til at gøre dele-kalenderen og den megen logistik der følger med lettere. Og så håber jeg, at den samtidig kan gøre kommunikationen mellem forældrene bedre. Så ikke børnene skal belemres med, huske på og tage ansvar for alt det, der naturligt følger med livet som skilsmissebarn.

img_0097Det kender jeg alt for godt selv. Man bliver for nemt en lille voksen, der i en alt for tidlig alder skal tage ansvar. Og hvis app’en her kan hjælpe med at fjerne bare en lille del af den burde fra de små, så ville det jo være helt fantastisk.

Og som udviklerne sagde. Alt andet i vores liv foregår gennem apps og telefonen, hvorfor ikke også vores familielogistik?

Den gode idé er hermed givet videre! Måske især her i julen ville det være en kæmpe fordel…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min jul 2016