Lidt om det der puslespil - og en app-løsning

Driving home for christmas // SPARs julebus

Hvis du læste med i indlægget her – eller så mit billede på insta her, ville du vide, at jeg igår var jyde i storbyen. Mere om, hvad jeg lavede der snarest. Men i dag går turen derfor hjem over, tværs gennem landet, med endestation i mit dejlige Skanderborg!

Og den slags kan jo godt koste lidt. Altså transporten. Så jeg så mig om efter et billigt alternativ. Og det fandt jeg sørme. Et helt gratis et endda. SPAR giver nemlig et gratis lift hjem til jul i dag. De har reklameret meget med det på tv, og jeg må indrømme at det er lidt en sød ide, selvom det nok på mange måder bare er et reklamestunt.

Men nuvel. Gratis transport. En pose chips og lidt læsestof til turen og en sandwich i midtvejspausen. Jeg klager ikke. Hygger mig nærmere bare med tanken om, at alle vi der sidder i bussen, er på vej mod jul og glade dage hos hver vores familie. Tænk sig hvor dejligt!

img_0125 img_0126

Måske du har set busserne rundt omkring i landet? Eller ved de lokale SPAR-butikker hvor folk bliver sat af?

Det er så fint at se de spændte forældre stå med kæmpe krammere og julelys i øjnene, fordi deres kære børn endelig er kommet hjem. Og selvom jeg så min kæreste igår, glæder jeg mig nu også til at stige ud og få en julekrammer…

Den her spiller desuden i mine høretelefoner. En af de aller aller bedste!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om det der puslespil - og en app-løsning