Mine 10 mest læste indlæg i 2016

Nytår: Ingen fest, men masser af glimmer og kjoleshopping

Indlægget indeholder affiliate links

Jeg har altid haft det svært med nytårsaften. Det tror jeg egentlig de fleste har. Det bloggede jeg meget mere om sidste år her

Men i år har jeg altså besluttet at jeg ikke gider noget. Altså jo. Jeg vil gerne holde nytår. Men jeg vil ikke bruge en helveds masse energi på at finde ud af hvordan og med hvem og hvor længe og hvorhenne. Jeg vil bare lave god mad til min kæreste, og skåle med ham i vores lille ydmyge hjem når dronningen går på og springe ned fra vores endnu mindre sofa når kl. slår 12. Og så går jeg måske i seng. Eller måske bliver jeg oppe og drikker lidt mere. Det er ikke så vigtigt. Det vigtige er, at jeg selv bestemmer og ikke skal føle mig presset af nogen som helst.

Inden for de næste par dage, imens jeg selv surfer rundt på nettet efter inspiration, tænker jeg, at jeg også vil dele lidt mad-inspiration til nytårsmenuen med jer. Jeg elsker mad. Og jeg elsker god mad. Også at lave det, og derfor planlægger jeg lidt at bruge hele dagen i køkkenet på at hygge rundt og gøre ved, og forhåbentlig få en ret lækker menu ud af det i den anden ende. Men det bliver som sagt et andet indlæg, for det indlægget i dag skal handle om er outfittet. Bare fordi man skal være hjemme, betyder det jo ikke at man ikke godt kan dresse lidt op. Jeg gør det til enhver given lejlighed og eeelsker lækre kjoler og flotte stiletter!

Jeg har fundet lidt guld og glitter frem til jer, primært fra Zalando fordi de kører nogle ret gode tilbud med slutspurt i dag og i morgen så vidt jeg har forstået. Så det er med at skynde sig.
nyta%cc%8arTodelt guldkjole fra Closet til 559,- her // Glimmer nederdel fra Mint&berry til 399 her // Blå glimmer kjole fra First and I til 399,- her // Blå clutch fra Even&odd til 50,- her // Lave rosastilletter fra River Island til 299 her // Bordeaux kortholder fra DKNY til 170 her // Høje rosastilletter fra Buffalo til 519,- her // Ur fra Pilgrim til 479,- her // Guld øreringe fra TomShot til 209,- her //  Lys glimmer kjole fra Anna Field til 319,- her // Sort blondekjole fra Karen by Simonsen til 1495,- her

Med VU har vi altid galla den første weekend i januar, og derfor er jeg egentlig på jagt efter en kjole der både kan gå til nytår og galla. Eller måske én til hver. Ovenstående synes jeg har potentiale til lidt af det hele, men overvejer nu alligevel at bestille denne hjem, som jeg tænker egner sig helt perfekt til dyr middag og gallafotos… Og så måske et par guldstiletter!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 10 mest læste indlæg i 2016