Årets (næsten) sidste dag

Godt nytår: Nu i videoformat!

For et år siden forudså jeg, at 2016 ville blive mit år. Uden overhovedet at kende til bare halvdelen af alt det der overgik mig, må jeg virkelig sige, at jeg havde ret. 2016 var mit år. Og 2017 skal virkelig stramme sig an for at leve op til det.

Læs om alt det gode der hændte mig i 2016 her.

img_0088

Og for lige at slutte på toppen vil jeg i dag sige godt nytår med bloggens første youtube-video! Det er nervepirrende og grænseoverskridende (MEGET mere end det her blogindlæg), men jeg tror på, at i nok skal tage lige så godt i mod det som i gør med alt andet. Og så er jeg faktisk allerede blev ret vild med det der med at snakke. Sådan uden at tastaturet behøver at følge med. Og jeg planlægger, i 2017, at videoen her skal få følgeskab af en masse flere. Den første bliver formegentlig allerede fra vores rejse til Marokko om blot 10 dage… Nu må vi se om jeg kan huske det, og finde ud af det og sådan. Jeg øver mig. Og her er altså første forsøg.

Be nice. Det er blot filmet fra min Iphone imens jeg finder ud af hvilket nyt kamera jeg skal anskaffe mig (som jo åbenlyst også skal kunne filme) og så er det mig siddende midt på badeværelsesgulvet. Well det var der, der var lys, og der jeg kunne få min Iphone til at balancere, haha!

Og hav så et fantastisk nytår.
Jeg holder mit sådan her

https://youtu.be/kPZRvazKKMQ

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets (næsten) sidste dag