Postkort fra Marrakech

Tag med mig til Landskonference // Vlog

Så kom jeg hjem til noget oprigtig stabilt net, og den video jeg har brugt feriens ventetider til at klippe sammen er nu oploadet. Nemlig videoen om VU’s Landskonference, som jeg teasede om her.

På bedste SKAM manér får i lov at følge min dag fra start til slut, da jeg sidste lørdag tog til København, Christiansborg og Hotel Admiral for at høre spændende oplæg om sikkerhed og frihed og for at feste og spise på det lækre hotel. Se meget mere i videoen her eller klik på billedet nedenfor…

vulkvlog

I tog så godt imod min sidste video, at jeg fik blod på tanden til lidt mere. Og jeg må indrømme, at jeg faktisk virkelig er blevet vild med det. Det er totalt hyggeligt både at filme og klippe – og der venter meget mere fra Marokko!

Læs også mit indlæg om traditioner til et landsstævne her eller se lidt flere billeder fra dette års landskonference her. Og husk og følg med på min facebookside her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Marrakech