Statusopdatering #1

Landskonference: Butterflies, fancy honningkage og lang kjole // 2017

Landskonference, vu, venstres ungdom, vlog, video, gallakjoleIndlægget indeholder affiliate links

Anden weekend i hvert nyt år, genoptages en fin tradition i Landstingssalen på Christiansborg og ikke mindst på Hotel Admiralens bonede gulve ved Nyhavn. Årets Landskonference løb af stablen d. 7-8. januar i år, og som altid var det både en lang aften og nat, og en kæmpe fornøjelse. Aftenen (og lidt af dagen) har i måske allerede set her. Det skulle give et lidt bedre indblik i weekenden, også fra den del af aftenen hvor min stemme og mit blik er lettere sløret, haha.

Læs også: Tag med mig til Landskonference // Vlog

Der blev som altid serveret lækker mad til aftenfesten. Desserten var jeg dog ikke helt vild fan af. Det smagte egentlig bare lidt af honningkage med is, og den kage har sku aldrig rigtig vundet mit hjerte. Til gengæld var der godt med vin og grin. Og godt selskab i både butterflies og lange kjoler.

Læs også om sidste års landskonference her

Til aftenen havde jeg købt kjolen her. Den er stadig på tilbud, dengang jeg købte den dog til kun 200 kr. Det synes jeg godt lige min økonomi kunne klare, nu når jeg har brugt min gallakjole fra gymnasiet (som i øvrigt også er på tilbud) de sidste 2 gange VU inviterede til bal. Vi kvinder udnytter jo enhver lejlighed for både nye klæder og ikke mindst nye kjoler. Den passede heldigvis perfekt, også selvom jeg var meget i tvivl om farven. Det er lidt for nemt at se både bleg og rød ud i hovedet, med sådan en sart rosa.

Men jeg var ganske glad og tilfreds, og højt på strå i de her sko fra gemmerne.

fullsizeoutput_22ac fullsizeoutput_22af

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Statusopdatering #1