Marrakech: Byen der tog pusten fra mig

Rejsevlog fra Marrakech og spændende nyheder

Så er første del af mit video fra Marrakech klippet færdig, og jeg håber i har lyst til at se med. I har simpelthen taget så godt i mod alt min anden video, at jeg fik blod på tanden til mere, så selvom der stadig mangler en del 2 fra Marrakech, så tør jeg også godt love, at det bestemt ikke er det sidste video fra mig af.

Min kærestes videre optræden på video er nok lidt mere usikker. Haha. Han kommer med den sjoveste kommentar i starten af videoen… 😂

skaermbillede-2017-01-22-kl-19-42-11

Og så har jeg ikke været heeelt ærlig, dengang jeg fortalte at jeg havde fået æren af at blive en del af Bloggers Delight. Eller ærlig og ærlig. Jeg har nærmere udeladt en detalje. Og den detalje er på plads i morgen, hvor det hele går i luften og jeg endelig kan fortælle om konceptet. Stay tuned!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marrakech: Byen der tog pusten fra mig