Shoppeguide til Marrakech // Se mine indkøb

Skolevalg og sofa-fredag på programmet

Skolevalget 2017 er igang, og for mit vedkommende startede det med en paneldebat på Gudenåskolen her til formiddag. Skolevalget er et initiativ fra Dansk Ungdoms Fællesråd i forbindelse med Folketinget og Undervisningsministeret. Det er 2. gang det kører og skal forhåbentlig gøres permanent hvert andet år. Eleverne bruger en uge eller to på den demokratiske samtale, kampagner og mærkesager og slutter oftest af med en paneldebat med ungdomspolitikkere og en valghandling torsdag middag. Sidste år vandt VU, og det satser vi bestemt stærkt på at gøre igen.

Læs også: Fra magenta til blå

Eleverne i dag var både lytte- og spørglystne og selvom jeg og de andre ungdomspolitikere nemt kunne have snakket og debatteret meget længere, synes jeg vi kom godt omkring det meste. Og så har jeg heldigvis endnu et par debatter både mandag og tirsdag til at fortsætte de gode diskussioner. Jeg er vild med valg. Og jeg elsker skolevalg.

16357739_1456168637750645_1931318871_oPost-debat billede af en håndfuld gode debattører, der heldigvis både kan pjatte, spise frokost og drikke øl sammen! Følg med på snappen på venstresungdom og insta på @VUngdom

I aften bliver for mit vedkomne en rigtig fredag sofa-aften. Jeg skulle egentlig have været til generalforsamling i VU Århus, men nogen gange må man lytte lidt til egne behov, og jeg trængte virkelig bare til x-faktor, hjemmelavet pizza, bland selv slik, rødvin og at falde i søvn på sofaen – præcis som jeg bedst kan lide det, men så sjældent har tid til. Der er uden at lyve VU arrangementer HVER weekend, og lige så meget som jeg elsker det, lige så meget kan det også dræne mig for energi, når jeg glemmer at tage fri og holde pauser. Så i dag skal det være og jeg skam nyder det! Skål venner. Og god fredag!

fullsizeoutput_234f
Følg med på bloggens facebookside over weekenden. Der er både mere rejsevlog og næste afsnit af Kvote 2 guide på programmet i weekenden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoppeguide til Marrakech // Se mine indkøb