Skolevalg og sofa-fredag på programmet

Rejsevlog fra Marrakech #2

Så er 2. og sidste del af min rejsevlog fra Marrekch klippet færdig og lagt på youtube. Se b.la. en smuk solnedgang og vores tur ind midt i souk’en. Find første del her.

Læs også: Postkort fra Marrakech

marrakech2

Jeg har sovet forfærdelig længe i dag. Eller dvs. jeg vågnede ved 8 tiden og tog en lur ved 10 tiden. Jeg overvejer en lur igen til eftermiddag, men det er måske også for meget af det gode. Men jeg nyder at have en hel lørdag uden planer og vækkeur. Hvad laver du i weekenden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skolevalg og sofa-fredag på programmet