Kvote 2 guide #4 - Tips til at skrive en motiveret ansøgning + se eksempel på en ansøgning

Min weekend i billeder // lækker mad, nyt udstyr og søndagsdrinks

Endnu en uge er gået, og weekend med. For en gangs skyld en lidt mere rolig en af slagsen for mit vedkommende, og jeg har haft tid til både arbejde og studie. Hvilket var tiltrængt. Er virkelig ikke vild med at være bagud på den slags.

fullsizeoutput_25f3 fullsizeoutput_25f8Efter en fredagsøl på studiet tog jeg mod min far i udkanten af Århus. Vi skulle have besøg af min familie fra Sverige. Jeg kom dog bare lige en måned for tidligt. Min papmor så sjovt på mig “Hej Katrine, kommer du i dag”, og så vidste jeg ligesom godt hvad der var sket. Haha. Min kæreste var ydermere på vej for at slutte sig til os. Han var næsten fremme så det gav ingen mening for ham at vende om, og vi besluttede istedet at tage et smut ind til midtbyen for at finde noget at spise.

Vi gik rundt i bidende kulde et stykke tid. Der hvor vi havde lyst til at gå ind, var der ikke plads, og der hvor der var plads var alt for dyrt. Så vi var faktisk på vej på sunset til en hurtig sandwich for til gengæld at nå hjem til X-faktor på sofaen, indtil vi opdagede Århus Central Foodmarket. Og sikke et lækkert sted. Både varmt, hyggeligt og god mad. Og hvad vigtigere, vi kunne begge få det, vi havde lyst til at spise. Det er nemlig heller ikke helt nemt for os at vælge restaurant af samme årsag.

fullsizeoutput_25f9 fullsizeoutput_25fa p2110001 fullsizeoutput_25fc fullsizeoutput_25fd fullsizeoutput_25feLørdag lagde jeg ud med en løbetur i det fineste solskin. Sne og solskin er jo det fineste. Dernæst tog jeg min kæreste under armen, eller rettere med på tur, da vi skulle til Middelfart og hente vores nye kamera. Som nævnt havde mit spejlrefleks udtjent sin værnepligt, og jeg havde været så heldig at få lavet en god handel med min blogkollega Mikkel, der ikke fik brugt sit alligevel. Og det var sørme det samme som jeg selv havde kigget på, nemlig et Olympus Pen e-pl7. Glæder mig til at få det i brug.

Til aften var der sushi på menuen. Det er virkelig en favorit herhjemme, og den hjemmelavede udgave er bestemt ikke ret dyr.

fullsizeoutput_25ff
fullsizeoutput_2600Søndag stod på arbejde og læsning. Intet mindre. Og selvom jeg langt fra nåede alt det jeg har på to-do listen, var det rart at få lidt af det ud af verden.

Weekenden blev sluttet af hos min mor med Spritze, rødvin og hjemmelavet pizza. Perfekt afslutning på en god weekend ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvote 2 guide #4 - Tips til at skrive en motiveret ansøgning + se eksempel på en ansøgning