Valentine special // Min kærlighedshistorie

Min kæreste har ordet // 8 sjove facts om mig

Jeg har egentlig en lang liste kørende på min Iphone, med facts om mig der kunne udgives b.la. i situationer som denne. Jeg bliver nemlig budt officielt velkommen og præsenteret på Looklabs sociale medier. Og i den forbindelse synes jeg passende både nye og gamle læsere kunne lære mig lidt bedre at kende. Jeg synes bare det ville være lidt sjovere, hvis i fik dem fra min kærestes synspunkt. Det er nok lidt mere ærligt. Og forhåbentlig sjovt.

img_9995

Derfor kommer her mere eller mindre 8 ting min kæreste hader jeg gør. Eller bare 8 facts om mig fra min kærestes synspunkt:

  1. Katrine lukker aldrig skabene efter sig. Hverken tøj- eller køkkenskabene. Hun efterlader et spor, der er Hans og Grethe værdigt. Og så joker hun lidt med, at jeg vil komme til at savne dem være åbne, hvis ikke hun er her til at gøre det.
  2. Hun er super god til både at få vasket og hængt vasketøj op. Men hun er knap så god til at tage det ned igen. Det resulterer ofte i, at stativet er tomt fordi vi har hentet tøj ned derfra, inden hun får lagt det sammen igen.
  3. Man skal aldrig sende hende alene i byen eller bare på mad-indkøb. Hun tømmer fælles kortet og kommer hjem med alt godt fra Nettos tilbuds-ø.
  4. Hun sorterer bøger efter farver. Jeg kan ikke klare at hun derfor har skilt flere af mine serier ad.
    Se det her.
  5. Katrine ser kun film hun har set før. Oftest amerikanske chickflick eller romantiske tudefilm. Vi har mange lange diskussioner om film af samme grund. Vi fik engang et råd fra et vennepar om, at den ene måtte vælge genre (f.eks. efter inddeling på netflix) og den anden film. Oftere sker det dog, at hun lader mig vælge, fordi hun godt ved, at hun 20 min inde i filmen ligger og sover i min arm.
  6. Hun laver aldrig mad efter en opskrift, men hælder bare lidt i hvad hun har lyst til. Og det kan vi have mange diskussioner over, for jeg følger dem til punkt og prikke.
  7. Hun vil altid sove inderst. Eller nærmere længst væk fra døren, for så kan jeg efter hendes eget udsagn lige banke tyvene inden de når hen til hende.
  8. Nr. 2 om vasketøjet er måske ikke helt særskilt, for hun gør faktisk aldrig de huslige projekter hun er startet på færdige. Hun lader støvsugeren stå fremme istedet for at stille den på plads. Vasker ikke røreskålen op så snart hendes boller er bagt. Lader håndklæderne ligge i tørretumbleren når den er færdig osv.

Vil du lære mig endnu bedre at kende, kan du læse om-siden, mine mest læse indlæg fra 2016, mine stolteste øjeblikke i 2016 eller min kærlighedshistorie som jeg i anledningen af valentinsdag delte igår.
Og hvis i vil blive klogere på, hvorfor bloggen hedder minuit, skal i læse mine midnatstanker her og her. Ord skrives nemlig bedst à minuit ❤️

Følg desuden med på min facebookside, så bliver jeg glad.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentine special // Min kærlighedshistorie