Ting jeg har gemt til eftertanke #2

Min uge i billeder og indlæg // #uge7

img_1119 fullsizeoutput_2770

Mandag var lidt en ambivalent af slagsen. For ligesom løbeturen her, startede denne uge ligeså med en lækker tur i både solskin og sne. (Måske i så min snap på @katrineiml?). Til gengæld smadrede jeg en af mine fine Royal Copenhagen kop, blot ved at åbne skabet. Den sprang i mod mig og det kan min reaktionsevne altså ikke hamle op med… Meen er det ikke noget med, at der er brudgaranti?

fullsizeoutput_2771
valentine

Tirsdag stod i kærlighedens tegn. Jeg diskede op med lidt lækkerier herhjemme, og på bloggen kunne i læse min kærlighedshistorie. Den var i vilde med ❤️

img_9995

Onsdag var bloggen MASSIVT besøgt. Nærmest min normale månedlige statistik på ét indlæg. Men jeg forstår jer også godt. Han er sød ham min kæreste, og i onsdags delte jeg i anledningen af, at jeg blev præsenteret på LOOKLAB, lidt facts han havde skrevet om mig. Læs b.la. hvilke spor han hader jeg lægger rundt om i huset.

Læs også: Kvote 2 guide, lær at skrive en god ansøgning

fullsizeoutput_2772
kompa%cc%8admjx

Torsdag kom vores to gode venner forbi. Vi har i mange år haft en hyggelig tradition om at holde “parmiddag” os fire. Det gjorde vi b.la. også her. Og denne gang havde jeg fundet en ret der virkelig passede den mentale alder vi ofte føler vi har, nemlig raclette. Jeg smider et indlæg ud senere med lidt tips og inspiration til hvad du skal smide på den. Det var super lækkert, og som altid super hyggeligt.

Torsdag delte jeg også et indlæg om mit studie. Efter jeg har delt flere guides til kvote 2, har jeg fået rigtig mange spørgsmål ang. mit studie. Hvad laver vi, og hvordan er det – find svaret her.

fullsizeoutput_2777 fullsizeoutput_2778 fullsizeoutput_277a

Fredag fik jeg hverken blogget eller taget billede. Jeg havde en massiv hovedpine som jeg har døjet med lidt for ofte på det sidste, og så fejrede jeg min kusines fødselsdag.

Lørdag tog jeg til gengæld et smut til Århus for at spise brunch med min kæreste og for at han kunne tage til et lagersalg bagefter. Det endte selvfølgelig med, at jeg havde fundet noget at bruge penge på inden vi overhovedet havde fundet lagersalget. Mere om dét køb senere. Men brunchen på Café Feinschmecker i Guldsmedgade var virkelig lækker og anbefalelsesværdig, og så sluttede dagen af med god mad og rødvin hos min mor.

fullsizeoutput_2753

Søndag catchede jeg up med gymveninder, var til kampagnegruppemøde og fik blogget lidt, om ting jeg har gemt til eftertanke.

Som altid er ugen gået hurtigere end jeg har nået at reagerer på, men uden tvivl har den været fyldt med gode oplevelser og stunder ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg har gemt til eftertanke #2