Min uge i billeder og indlæg // #uge7

JEG HAR FÅET PRAKTIKPLADS!

fullsizeoutput_280a

“Velkommen på holdet” var min praktikvejleders sidste kommentar inden vi lagde på sidste mandag. I går blev kontrakten underskrevet, og i dag blev den godkendt af skolen.

Jeg har fået praktikplads!

Fra d. 1 august kommer jeg til at sidde som praktikant ved Venstres Landsorganisation i Søllerød. (Altså ikke på Borgen) Og jeg glæder mig helt ustyrligt til kommunalvalg og politisk kommunikation på programmet!
Jeg var ret afklaret med, at det var der jeg gerne ville hen. Jeg synes det var temmelig passende, når nu praktikperioden ligger oveni kommunalvalget, og samtidig så kender jeg jo både organisationen og partiet så godt, at jeg ikke er i tvivl om, at jeg kommer til at føle mig helt hjemme! Og så bliver jeg nødt til at få prøvet den politiske kommunikaiton af, jeg kan nemlig stadig ikke helt finde ud af, om det er den vej jeg gerne vil gå med min uddannelse. Der er to praktikperioder på min uddannelse, hvilket giver mig to muligheder for at få afprøvet branchen. Finder jeg ud af, at det alligevel ikke er den politiske kommunikation jeg brænder for, så prøver vi bare noget nyt næste gang.
Meeen mon ikke jeg kommer til at elske det lige så meget som jeg elsker mit arbejde i VU lige nu.

fullsizeoutput_280d

Som jeg bloggede om forleden rummer beslutningen MANGE følelser. Jeg skal til København og bo, og det er ikke ubetinget noget jeg bare springer ud i med glæde. Til gengæld har jeg haft et stykke tid til at vende mig til tanken, og jo mere jeg får lov til dét, jo mere glæder jeg mig heldigvis. Jeg er hverken særlig storby-agtig eller tryg ved situationen om at skulle bo uden min kæreste, men det er alt sammen en del af den store oplevelse der venter mig.

Ihh det bliver spændende! 🙈

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min uge i billeder og indlæg // #uge7