JEG HAR FÅET PRAKTIKPLADS!

Min hverdagsmakeup // 5 produkter, that’s it!

fullsizeoutput_27e5fullsizeoutput_27da fullsizeoutput_27db

Jeg bilder mig ind, at jeg har en af de mest simple hverdagsmakeuprutiner der findes. Altså det er selvfølgelig nemmere helt at lade vær, men når det skal være, så tager den her rutine 3 min. og så virker den bare. Produkterne er alle gengangere, og har efterhånden været en del af min rutine i maange år. Hvis du står og leder efter lige dét der gør det hele lidt lettere, så se med her for en naturlig og nem hverdagsmakeup.

Se også min video her, hvor jeg viser hvordan jeg lægger det!

Mac Mineralize Skinfinish Natural (jeg bruger farven medium plus)
Denne er en mineralpudder, hvilket betyder at den indeholder mineraler. Det er samtidig en ret dækkende pudder, og jeg har stort set aldrig haft behov for at have andet på, heller ikke dengang min hud var teenage-forstyrret. Jeg har i de efterhånden 5-6 år jeg har gået med makeup aldrig brugt andre puddere end denne. Den koster omkring 240 kr herhjemme, men så holder den også 3/4 af et år ca. Så ved man til gengæld det er noget ordentligt man putter i hovedet, og hvis man husker at købe den i lufthavne el.li. kan man samtidig spare lidt.

Mac Studio Finish SPF 35 Concealer (mener jeg bruger farven NC20)
Til det der måske ikke heelt bliver dækket af pudderen har jeg concealeren her. Den dækker, og den holder. Ikke så meget pis der.

Urban Decay Eyeshadow i farven Busted
Det lyder nok fuldstændig tosset, men denne øjenskygge har i mange år gjort det op for øjenbrynsfarve/fyld for mig. Den er en del af Naked 2 paletten, og jeg begyndte ved et tilfælde at bruge den på mine øjenbryn, da jeg var løbet tør for den anden jeg brugte. Og så gik det op for mig, at den var helt genial til formålet. Prøv det, og lad dig ikke skræmme af den lidt lilla tone den ser ud til at have. Til gengæld har øjenskyggen her indtil videre holdt over 2 år, og jeg kan knap se jeg har brugt den.
// Så vidt jeg kan se er der lige nu 10% på alt Urban Decay på feelunique.com

NARS blush i farven Orgasm
Absolut YNDLINGS blush. Simpelthen den fineste lyserøde glimmer der bare kan gå til det hele. Den har ligeledes været ret drøj i brug, og jeg tror jeg har haft denne to års tid. I mellemtiden har de lavet en farve der hedder “Super Orgasm” med endnu mere glimmer, som jeg overvejer at købe når den her snart er brugt op.

Mascara – Denne fra Maybeline (til kun 43 kr her)
Min mascara er jeg til gengæld knap så troende omkring. Faktisk har jeg sjældent den samme to gange i træk, fordi der er så mange på markedet der kan stort set det samme, og så er det egentlig ofte noget jeg ønsker mig i gave, fordi det er noget man altid mangler.
Faktisk veksler jeg også en del mellem volume og længde mascara, men når det skal være så er den her fra Maybeline faktisk ret god. Mener jeg købte den i Normal – det plejer at kunne betale sig, at købe sine mascaraer der.

Jeg har desuden altid løbepomader både med og uden farve i alverdens tasker og jakkelommer. Man kan med fordel prøve den her eller den her (begge endda på tilbud lige nu), hvis man lige trænger til lidt farve på læberne på vej ud af døren. Det kunne jeg vidst godt have brugt på billedet ovenfor.

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR FÅET PRAKTIKPLADS!