Min hverdagsmakeup // 5 produkter, that's it!

Ny kjole, nyt kamera // Outfit #10

fullsizeoutput_2751

SÅ glad ser man ud, når man både har fået ny kjole og nyt kamera indenfor ca. samme uge. Begge dele er jeg allerede ret stor fan af, og især kameraet glæder jeg mig til at få glæde af her på domænet det næste laaange stykke tid.

fullsizeoutput_2755fullsizeoutput_2759fullsizeoutput_2757
Wolford strømpebukser (lad os lige tage en snak om strømpebukser en anden gang, for de her, de er svaret på ALLE mine bønner) // NoaNoa kjole (næsten identisk her) // VRS støvler (lignende her)

Da jeg i lørdags havde taget min kæreste under armen, for at brunche den i Århus, var det slet ikke mig der skulle have indkøb med hjem. For vi var faktisk tager derind for, at han kunne tage til lagersalg med skjorter, blazere o.li. Men ironisk nok havde vi knap forladt caféen før jeg faldt over et stativ ude foran NoaNoa med et stort 70% skilt ovenfor. Og der hang altså noget meget pænt stof, som viste sig at være en meget pæn kjole, der gav mig en ret pæn talje. Til gengæld kan jeg se den nemt får lidt “sidde-folder”, men det er noget vi kan arbejde med tænker jeg. Primært er det nok bare mig der skal lære at sidde lidt mere roligt og “ladylike”.

Forøvrigt er det ikke mine bryster der er så slaskede som de ser ud til på nederste billede. Måske er det min holdning, måske de folder kjolen har, måske kameravinklen. Men i hvert fald så kig lige på billede 2 hvis i altså skal kigge på mine bryster. Det vil jeg hellere kendes ved 😂

Og apropos kameravinkel, så håber jeg i kan se en forskel i kvaliteten af billeder fra sidste outfit og til nu. Som nævnt her er Iphone-kameraet (og endnu før, det gamle spejlrefleks) byttet ud med et lækkert lille kompakt Olympus PEN e-pl7. Lige perfekt til lidt blog-billeder, ferie-billeder og lignende. Og så kan det være i min lille håndtaske, hvilket er et virkelig stort plus til veksling fra mit gamle spejlrefleks der vred ens skulder af led fordi det var aalt for tungt at slæbe rundt på i verdens storbyer. (som vi f.eks. gjorde her).
Næste step er så at lære min meget anti-blogger kæreste (se selv i videoen her) at tage nogle ordentlige billeder. Jeg bilder mig selv ind, at motivet intet fejler, men at kameravinklen ikke er helt skarp. Vi arbejder på sagen…

Indlægget indeholder affiliate links

1 kommentar

  • Amalie

    Du siger bare til, hvis du skal have noget rabat eller guiding i Wolford, det er jeg jo efterhånden ekspert i 😉 Lækkert outfit (Y)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min hverdagsmakeup // 5 produkter, that's it!