Ny kjole, nyt kamera // Outfit #10

En dyr dame, en ny frisure og endnu en omgang torsdags-vin// Jane Kønig x Bloggers Delight middag

fullsizeoutput_282b fullsizeoutput_2831 p2230657 fullsizeoutput_283c
Find mit outfit her

Sjovt nok lærte jeg ikke af min fejl fra sidste torsdag, om at det bestemt ikke er nice at vågne op med kvalme og den der snurrende fornemmelse i kroppen efter lidt for meget vin og lidt for lidt søvn. Jeg har aldrig gjort det før. Drukket/taget i byen en torsdag altså. Da i hvert fald ikke hvor jeg havde skole fredag. Og nu har jeg altså gjort det to uger i træk. Well done Katrine.

I går var jeg nemlig inviteret til middag af Jane Kønig og Bloggers Delight på den nye restaurant Rømer ved åen i Århus. Og der var både lækker mad og vin i lange baner. Første gang jeg var til event med Bloggers Delight, var det mere en papirsbåd med appetizers, end det var den middag, jeg havde forestillet mig, da jeg så invitationen med beskrivelsen om “en lækker middag”. Kald mig bare jyde, men en middag spises med kniv og gaffel. Og det var der heldigvis i går. Sammen med en masse søde blogger-kollegaer.

Vi skulle bytte bord og borddamer efter hver ret, og fik derfor virkelig mulighed for at mingle og møde hinanden. Gang på gang bliver jeg overrasket over hvor få af de andre jeg egentlig kender eller følger, og derfor er det kun fedt at få muligheden for at lære dem at kende. Uanset hvad har vi da blogging tilfælles, og det er oftest samtaleemne nok.
Apropos mingling mellem retterne, så vil jeg lige sende en anbefaling afsted mod Rømer. Eller mod jer er det vel nærmere. For hold op det var lækker mad der blev serveret, og bestemt ikke sidste gang jeg kom forbi. Hvis du bor i nærheden af Århus, så vil jeg virkelig anbefale dig at slå et smut forbi (og bestil den blødende karamelkage fra nederste billede. OMG!!)

// Og hey, så har jeg endelig fået mulighed for at vise jer mit fine nye hår. Der røg adskillige centimeter af, også lige 2 mere end frisøren først foreslog. Nu havde jeg jo besluttet mig for at det skulle af. Jeg er virkelig glad for det, og ikke mindst er det bare dejlig let og luftigt istedet for det krus det lange efterhånden var blevet.

Middagen blev afholdt i anledningen af, at Jane Kønigs originale lovetag har fået en “storesøster”. En dyr dame i 18 karat guld og med diamanter. For søren de er vilde, og as i speak er der det fineste bogstav på vej med posten til mig. Opfølgning på den front følger.

Mon i kan gætte hvilket bogstav?

2 kommentarer

 • Åh, jeg er så ked af at jeg måtte aflyse!! >_< Og hvor er dit hår fint, og sådan en slags deja vu følelse, da mit hår er ca. samme længde som dit var før.. Jeg har bestilt klipning næste fredag og planen er… Samme længde som du har nu! Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Lund

   Ej hvor ærgerligt. Vi håber det kommer en næste gang!

   Og sjovt med håret. Min frisør sagde også at hun snart ikke havde tal på hvor meget langt hår hun havde klippet kort på det sidste 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny kjole, nyt kamera // Outfit #10