Opskrift: Hjemmelavet sushi

Praktikplads, ny frisure og borgmesterdrinks- ugen der gik #uge8

fullsizeoutput_280a

Mandag startede med den mest massive hovedpine jeg længe har haft, og jeg brugte derfor dagen hjemme med luft til hjernen eller mere bare plads i kalenderen tror jeg. Jeg har haft lidt for mange tanker og planer det sidste stykke tid, men en af de største faldt samme dag på plads og det bloggede jeg om dagen efter, da kontrakten fra begge sider var underskrevet. Nemlig min praktik til efterårssemesteret. Læs her, hvis du endnu ikke har set hvor jeg skal hen!

Tirsdag og onsdag brugte jeg på at blogge om min hverdagsmakeup og min fine nye kjole fra Noanoa.
Samtidig lod jeg mine lokker falde…

img_1157
fullsizeoutput_2831

Torsdag hentede jeg min søster efter skole og vi hyggede med te og trøfler inden jeg trodsede snestormen og tog til Århus til middag med Jane Kønig og Bloggers Delight. Det var også her mit nye hår fandt vej til bloggen, som i kan se.

fullsizeoutput_28c1

Fredag var jeg og mine medlemmer i VU Skanderborg inviteret hjem til middag og øl hos vores borgmesterkandidat, for at lære hinanden bedre at kende og for at kickstarte kommunalvalgkampen der jo står til november.

fullsizeoutput_28d0
Det slog lidt hårdere end antaget lørdag, men jeg fik løbet den tur der stod på programmet og brugte aftenen sammen med min kæreste og venner til fødselsdag. Jeg bloggede samtidig om en lækker lørdagsmenu, nemlig sushi og opskriften herpå. Find den her.

p2260716

Søndag stod på foto-workshop med Bloggers Delight. Jeg skal virkelig igang med at have leget med blænden på kameraet kan jeg mærke. Bare det sløring jeg formåede at få frem bag flasken her ser jo skide godt ud.
Efter en eftermiddagsbolle hos min veninde var det dyner i sofaen, McDonalds til glæde for min tømmermændsramte kæreste og genudsendelse af melodi grand prix. Jeg er vokset op i en nærmest melodi grand prix religion, og jeg husker ikke hvornår jeg nogensinde er gået glip af det, uha. Selv det at se det som genudsendelse var lidt forræderisk. Og slet ikke som det burde være. Til gengæld var det en af de hyggeligste søndagsaftener længe! ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Hjemmelavet sushi