Praktikplads, ny frisure og borgmesterdrinks- ugen der gik #uge8

Kvote 2 guide #5 – Overblik og rettelser

Hvor er det rart at se, at I kan bruge mit forrige indlæg i min kvote 2 guide, med hjælp til at skrive en ansøgning! Det bekræfter min idé om, at en sådan manglede.

Og derfor håber jeg også, at I har fået skrevet nogle gode ansøgninger, lavet jeres CV’er og ikke mindst samlet jeres anbefalinger. For tiden nærmer sig, og der er efterhånden kun godt 2 uger tilbage til fristen d. 15 marts kl. 12.00.

kvote-2-guide-ansøgning-eksempel-cv-udtalelser-motiveret

I dag skal derfor handle om det sidste overblik samt lidt hjælp til de sidste rettelser.

Læs også om mit studie i kommunikation på DMJX her

Et par andre øjne på sagen

Jeg gjorde det, at jeg fik en god ven til at hjælpe mig både med at skrive ansøgningen, men i særdeleshed også til at hjælpe mig rette den. Der må virkelig ikke være stave- og kommafejl i sådan én, det ser simpelthen så sjusket ud. Og så skal både sætninger og afsnit selvfølgelig give mening, og det er bare ikke altid, man helt selv kan se om det gør det.
Derfor. Få nogen til at læse det igennem med dig. Eller evt. for dig.

Få dig også et overblik over, om der stadig er noget du mangler. En udtalelse f.eks. eller et punkt på dit cv. Der er ved at være så kort tid tilbage, at det er nu der skal rykkes på de sidste småting.

Læs de første del af min kvote 2 guide her, her, her og her.

Hvordan går det med din ansøgning?

// Husk og følg med på min facebookside her, for mere Kvote 2 guide og meget mere minuit. (Og på instagram og snapchat (@katrineiml))

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Praktikplads, ny frisure og borgmesterdrinks- ugen der gik #uge8