Løbeupdate #uge5

Lidt mere om kropsforståelse og den rigtige størrelse badedragt

“Ser min røv (for) stor ud i den her?”

Det gjorde den. Det kunne jeg selv se. Og for 20 min siden hentede jeg altså en større størelse på posthuset.

Efter (jeg lyver ikke) at have prøvet de to størrelse 10 gange hver, kom jeg frem til, at der ikke var den store forskel på, hvor stor min røv og bryster så ud i de to forskellige størrelser badedragter. Men der var forskel på hvordan de føltes. Og den mindste vandt altså. Den jeg havde liggende hjemme i forvejen, men som lige trængte til at blive bekræftet. Str. 40, du er den rigtige for mig.

img_0240Se hvordan jeg fandt ud af hvilken størrelse badedragt der var den rigtige til mig her

Jeg har egentlig aldrig været skidt tilpas i min egen krop. I hvert fald ikke sådan seriøst. Jeg har aldrig haft problemer med at gå i bad til idræt eller på anden måde vise min krop frem. Jeg har tværtimod altid været meget bevidst om det. På den måde, at jeg klæder mig efter min krop. Og godt ved, at den kunne være mindre (apropos min snak om løb i går), men at det ikke er hverken noget jeg behøver gå og gemme på eller skamme mig over.

Sådan her ser jeg altså ud. Lige nu. Måske er mine lår lidt mere trænet, min mave fladere eller det helt omvendte om et par måneder. (fingers crossed for det første. Håber snart det løb giver pote) Men indtil videre slår jeg ikke mig selv oven i hovedet mere end højest nødvendigt, og det ville jeg virkelig ønske, at alle de fine usikre piger også ville lade vær med.

Det er meget nemmere at elske sig selv, hvis man elsker sin krop. Og elske sig selv, dét skal man sku, hvordan skulle andre ellers kunne gøre det?

// Mandags-love og alskens gode selvsikre vibes til jer, fra hende med den store røv i badedragt. Jeg er så PISSE glad for i bliver ved med at læse med, jeg håber i selv ved hvor dejlige i er! ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løbeupdate #uge5