En rolle for livet // Om valget af ansvar og kærlighed

Sæsonens 3 kjoler // Gallakjole

Det slog mig forleden at vi nærmer os den tid på året der kræver flest kjoler. Eller special occasion dresses om man vil. Mange står nemlig over for galla, konfirmation eller studentertiden (måske du endda både mangler en gallakjole og studenterkjole?)

Derfor tænkte jeg jeg ville berøre de tre kjoler i 3 forskellige indlæg. Der kommer lidt tips og tricks til at finde den rette kjole og så er der selvfølgelig lidt inspiration og måske endda lidt rabat at hente!

Vi starter med gallakjolen.
Som jeg husker det kommer den først for de fleste, og derfor sidder der måske endda allerede nogen derude og stresser lidt over det?

Min egen gallakjole fandt jeg lang tid før vores galla i slutningen af april, idet jeg også brugte den til vores Landskonference med VU i januar. Jeg var ikke så hellig med den, og valgte derfor at spare pengene og bruge den samme til begge aftener. Jeg har egentlig ikke blogget om nogen af delene kan jeg se. Det ramte oveni en turbulent tid. Men i skal da ikke snydes.

galla
Gud hvor føles det allerede længe siden. 

Mine overvejelser i forhold til stil gik mest (som altid for mig når jeg shopper kjoler) på at der skulle være noget talje. Det giver virkelig bare den flotteste figur for mig. Og så var jeg ikke rigtigt hooked på det helt store glimmershow. Prisen var heller ikke helt ligegyldig for mig, idet jeg netop var flyttet hjemmefra, så da kjolen her var på tilbud, (nu endda kun til 260 kr!) slog jeg til.
Den passede heldigvis helt perfekt.

gallakjoler

Kjole nr. 1 her // nr. 2 her // 3 her // 4 her// 5 her // 6 her // 7 her // 8 her
// 9 her // 10 her // 11 her // 12 her // 13 her // 14 her // 15 her //

Sådan noget netshopping kan ellers være farligt, meen det er nu engang oftest der det er billigst. Og ikke mindst der udvalget er størst. Derfor er ovenfor lidt inspiration til at finde gallakjolen på nettet. Der er lidt for ethvert budget.
Jeg er specielt vild med nr. 12 der kan bindes på mange forskellige måder (den minder lidt om den her, der til gengæld har en ret fin rosa farve, hvis man er mere til det) og ryggen på nr. 6. Men også nr. 10 og 11 står højt på min ønskeliste. Jeg har desværre bare ikke lige en legitim anledning til at investere i en lækker lang kjole. Nyd det jer der har. Eller køb nr. 4, 8, 9 eller 13. Budgettet skal VIRKELIG være stramt hvis de skal vælte det.

Hvis du er mere til at prøve kjole på inden, og til den lidt dyrere kvalitet, så ved jeg der var mange af mine veninder der besøgte TP-kjoler og Frk. Fie. Det er måske et besøg værd for dig også?

Har du fundet din gallakjole? 

Indlægget indeholder affiliate links

// Følg med på min fb-side her, og få de næste indlæg om sæsonens kjoler i dit feed!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En rolle for livet // Om valget af ansvar og kærlighed