Kærlighed og antidepressiv

Sæsonens 3 kjoler // Konfirmationskjole

Endnu en occasion-dress skal findes. Denne gang er det konfirmationskjolen. Læs også om min gallakjole og find inspiration til din egen her.

Ligesom sidste gang, tænker jeg vi tager et lille tilbageblik på mig først. Især konfirmationskjolen er lidt sjov at kigge tilbage på med årene. Mange af mine veninder kigger tilbage med væmmelse. Det er faktisk ikke mange jeg kender, der havde valgt den samme kjole i dag, eller som bare er særlig glad for den de valgte dengang. Men sådan har jeg det faktisk ikke rigtigt med min konfirmationskjole. Til gengæld har jeg det lidt stramt med den kjole jeg havde på, da jeg bar min yngste søster til døbefonten et års tid eller to efter. Derfor får i lige lov at se dem begge, sidstnævnte kunne nemlig lige så godt have været en konfirmationskjole også.

konfirmationskjole

Min konfirmationskjole var fra Zara, og jeg arvede den faktisk af min kusine. Den var meget simpel og egentlig bare en alm. tunika, men jeg synes den var helt tilpas nedtonet og bare meget klassisk. Min “gudmor-kjole” til gengæld, havde vidst lidt for mange blonder på den dårlige måde. Eller flæser nærmere. Tror det er det, at ærmerne fortsætter ned foran der gør det for mig, og så måske valget af lilla leggins. De skulle jo matche min søsters bånd. Jaja, man bliver klogere. Også når det gælder stil.

Derfor kommer her mine forslag som jeg, hvis jeg fik chancen igen, godt kunne finde på at iføre mig. De er ikke fra Lilly som så mange andre konfirmationskjoler, så måske er du heldig, ligesom jeg, at have den for dig selv. Det betød alligevel også lidt, at der ikke var andre med den samme.
Hvad betyder mest for dig?

konfirmationskjoler-inspi

Nr. 1 kan findes her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her // 6 her // 7 her //
8 her // 9 her // 10 her // 11 her // 12 her // 13 her // 14 her //

Jeg er især virkelig vild med nr. 13. Den er fra “Exclusive collection” men koster kun 350 kr. Nr. 11 er også super fin med høj hals og blonder og så er jeg vild med de lækre sneakers i nr. 12.

Har du fundet din konfirmationskjole?

Indlægget indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed og antidepressiv