Opskrift og inspiration: Raclette

Ting københavnere gør

Jeg har ikke været i hovedstaden i meget mere end 72 timer, men jeg ser alligevel en tendens. De mest iøjenfaldende 3 ting københavnere gør:

… siger “sådan der” HELE tiden!

… har solbriller på ved den MINDSTE smule sol!

… løber efter 1A’eren, metroen eller what ever, selvom den næste kommer om MAX 5 minutter!

Jeg forestiller mig, at jeg nok skal finde meget mere både at grine af, om og med og ikke mindst irriterer mig over ved de kære københavnere og deres kære by, så snart jeg flytter herover. Vores weekend herovre har i hvert fald givet mig blod på tanden, og selvom jeg på ingen måde føler mig hverken halvt eller helt hjemme (eller tilpas for den sags skyld. Jeg er temmelig sikker på, at det skriger til himlen, at jeg ikke hører til), så glæder jeg mig til at komme lidt længere ind under huden på det hele. Og ikke mindst, glæder jeg mig selvfølgelig til at komme igang med det, det hele handler om.

p3180141
Mig der er lettere utilpas foran Rosenborg Slot…

Jeg er SLET ikke vant til at få så mange intime detaljer serveret, som to piger lige formåede, på de få minutter det tog dem at passere os foran slottet:
“Det er sådan der bare slet ikke rigtigt hun kun har knaldet 16. Hun er sådan der “ham har jeg knaldet, ham har jeg engang datet, ham har jeg haft noget med” hver gang man går på gaden med hende. Jeg vil vædde på hun sådan der har knaldet hele byen.” 
Jeg nåede ‘desværre’ ikke at høre detaljerne om hvordan hun havde knaldede hele byen, før de var uden for hørevidde. Så den historie må I have til gode… 😬

*

Der ligger lige nu mange timers optagelser og billeder og overfører til min computer, og inden længe vil der derfor både være forskellige vlogs, guides og selvfølgelig bare opdateringer på bloggen og youtube. Jeg er virkelig vild med at lave videoer “on the go” (som jeg f.eks. gjorde her og her), men ville også gerne igang med lidt andet video (så ofte er jeg jo heller ikke lige hverken på weekendtur eller rejser) og derfor må i endelig smide en kommentar hvis i har nogle forslag. Indtil videre har jeg lokket min søster til noget hår/makeup. Jeg har b.la. et par produkter der skal testet og så skal vi have øvet noget konfirmationslook… Men igen, forslag modtages med kyshånd!

Og så vil vi ellers hoppe på en Rødbillet-bus inden længe. Ikke mere DSB til mig i denne omgang, efter den service jeg mødte i fredags. Eller manglen på samme om man vil.

Må din søndag være fyldt med yndlingsfilm i fjerneren og kun det bedste i slikskålen ❤️
Kys fra København. Lidt endnu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift og inspiration: Raclette