Sæsonens 3 kjoler // Studenterkjole

72 timer i København // Her skal du sove

wakeupreklame

Jeg tror det er første gang nogensinde, at jeg ikke har boet hos familie og venner når jeg har besøgt hovedstaden. Men det gør unægtelig lidt ved følelsen af en get-away weekend, at den foregår på hotel. Vi snakkede faktisk om, da vi sad ved morgenmaden lørdag, at vi lidt følte vi var i udlandet. Det hjalp nok også gevaldigt på det, at folk omkring os snakkede alverdens forskellige sprog.

Vi havde booket os ind på Wakeup Copenhagens hotel i Borgergade, og det var simpelthen en perfekt beliggenhed. Vi kunne gå derfra til nærmest alt det vi havde på programmet. Og så var det et helt igennem passende hotel hvad angår størrelse og kvalitet. Vi var heldige at få en opgradering til “Heaven” hvilket betød en lækker udsigt oveni. Tilkøb af morgenmad koster 80 kr pr. mand, og det gik hurtigt op for mig, ved et lyntjek på de nærliggende caféer, at det var super billigt. (Ja man må jo lige tjekke københavner-priserne, de kan bestemt være meget anderledes end jyde-priserne). Og så var æggene blødkogte som i måske kunne se her. Thumbs up!

Wakeup Copenhagen kan i hvert fald anbefales. Og generelt andre hoteller i den mere businessorienteret type. Så ved man nemlig ofte hvad man får. Noget forholdsvist billigt, ordentligt og ikke mindst en lækker beliggenhed! Det handler jo i virkeligheden mest om at få set byen, og derfor er det oftest ovenstående kriterier jeg booker efter, også når det gælder udlandsferie. Det er alligevel begrænset hvor mange timer man tilbringer på overnatningsstedet. Her kunne jeg nu godt være blevet et par dage mere, måske mest bare for at forlænge feriestemningen 😉

Indlægget er markeret med reklame, fordi Wakeup Copenhagen gav os rabat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæsonens 3 kjoler // Studenterkjole