Amalies Indien // Kvalme og hvid turistattraktion i Jaipur

Dress on denim og forårsfrakken frem // #Outfit11

img_1386
Part two halstørklæde // Vila Frakke (lignende her) //
Abercrombie and fitch jeans // Moss Copenhagen kjole
// Vagabond sneaks her // Daniel Weelington ur her

Hvor er det bare drønlækket med sol i øjnene var?

Jeg er som mange nok har luret en kjoletøs. Og så snart solen skinner får jeg kun endnu mere lyst til at iklæde mig de blafrende stoffer. Strømpebukser er jeg imidlertid ikke gode venner med for tiden. Det gode par jeg havde trævlede forleden og satte en stopper for kjole-ræsset, indtil jeg om ikke andet har købt mig et par nye. Shit hvor bruger man mange penge på strømpebukser gennem livet. Så altså, det blev med jeans istedet, og fra morgenstunden en strik over. Den fik dog lov at ligge i tasken på vej hjem, da solen virkelig var brændt igennem. For pokker hvor er det lækkert, og nu er også vinterjakken byttet ud med den lidt tyndere “overgangsfrakke” som jeg så fint har lært det hedder. Forår jeg elsker dig!

Den samme kjole havde jeg også på, i outfittet her

Det er forøvrigt et nyt køb jeg bærer i hænderne. I adskillige år har jeg trofast fulgt min kæreste til lagersalg ved tøjmærket Bertoni. Selvom de kun producerer herretøj. Men i lørdags var det alligevel lidt sjovere at tage forbi, da der også var salg af gamle interiør- og butiksitems. Og den flotte (ja hvad hedder sådan en farve overhovedet?) vase kom altså med mig hjem. Jeg har en ting for vaser. Og blomster selvsagt.

img_1385img_1391img_1393

reklamelinks3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amalies Indien // Kvalme og hvid turistattraktion i Jaipur