Dress on denim og forårsfrakken frem // #Outfit11

Konfirmationslook inspiration // Test af HH Simonsen ROD vs10

konfirmationslook-hh-simonsen-tes-yt
reklame

Da jeg i søndags lagde første del af min København-vlog op, lovede jeg samtidig en video hvor jeg testede forskellige konfirmationslook, og ikke mindst det lækre krøllejern fra HH Simonsen (Rod vs10). Og hermed.

Jeg har lokket min søster Elvira til at være prøveklud. Hun har nemlig det lækreste, lange flotte hår. Vi får os samtidig en lille snak om forventningerne til hendes konfirmation, og hvad hun skal have på. Krøllerne her er i hvert fald et rigtig godt bud på noget fint hår til dagen. Fordi Rod vs 10 modellen har de her bobler langs varmelegemet, giver den nogle meget forskelligartede krøller fremfor et normalt krølle- eller glattejern der ofte får krøllerne til at se meget kunstige og ens ud hele vejen rundt.

Se videoen her og få tips til et fint konfirmationslook. I min redigeringsoversigt ligger samtidig en video hvor jeg laver makeup og en hvor jeg laver hår på min anden søster Kamma. Glæd jer til dem, det er begge super fine bud på konfirmationslooks.

Mangler du stadig at finde kjolen, har jeg lavet en lille guide her. Lige nu er der samtidig rigtig gode procenter at hente på Boozt.com lige her.

Indlægget er markeret med reklame da krøllejernet er en PR-gave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dress on denim og forårsfrakken frem // #Outfit11