Konfirmationslook inspiration // Test af HH Simonsen ROD vs10

Diamonds are a girl’s best friend // Love tag

fullsizeoutput_2bb1 fullsizeoutput_2bb2 fullsizeoutput_2baf
reklame

I går kunne jeg på posthuset hente det fineste fine love tag fra Jane Kønig, som jeg fik helt tilbage fra den middag jeg var til for en måneds tid siden. Læs om dén aften her. Men som havde været udsolgt undervejs.

Vi fejrede til middagen Jane Kønigs dyre dame som jeg dengang skrev, og der er virkelig noget om snakken. Den nye serie af Love tags er nemlig guld og diamanter som Xander vil have sunget det. 18 karat og helt ægte. Wow. Og selvom jeg først tænkte at det næsten ville blive helt vulgært med så meget bling-bling, så synes jeg det har en helt perfekt størrelse og passende glitter-effekt. Ægte diamanter. Jeg er stadig ret meget op og køre, cause diamonds are a girls best friend you know. Jeg tror aldrig jeg har haft noget så værdifuldt hængende om halsen

Derfor gav det også ekstra god mening, at mit bogstav skulle være M. Han er det mest værdifulde jeg har. Og så tør jeg godt at satse. Jeg hørte nogen af de andre bloggerpiger snakke om, at de ikke “turde” vælge deres kærestes forbogstav. Man ved jo aldrig som de sagde. Og det gør man jo ikke. Men for mig handler det om at turde satse og spenderer. Også på forholdet.

Læs også: Varer kærlighed evigt? 

Ooog så er jeg heller ikke mere hellig end, at jeg i forvejen havde et K liggende fra den julegave min mor gav min søster Kamma og bonussøster Karoline alle tre i julegave sammen med et hjerte. Dét K er fra Scrouples og det er tydeligt at se, at de to bogstaver ikke er ens. Men sådan er det sku også med min kæreste og jeg.

Vi er bestemt ikke ens, men vi passer sammen ❤️

img_0265
Indlægget er markeret som reklame fordi Love tag’et er en gave fra Jane Kønig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konfirmationslook inspiration // Test af HH Simonsen ROD vs10