"Er du til stede?"

København-vlog #dag2 // En ægte havfrue og kærestedrilleri

kbh-2-yt

2. del af vores lille weekend i København er på bloggen nu. Der er b.la. et kig til en vaskeægte havfrue (altså ikke hende på langelinie) og så slutter den af med noget endnu mere ægte kærestedrilleri. Næsten ligeså slemt som det du kunne læse her.

Se også den første video fra København her

Jeg håber i synes det er lige så hyggeligt at se mine film, som jeg synes det er at lave dem. Smid endelig en kommentar hvis i har andre forslag til videoer, så skal jeg tage dem med i overvejelserne. Der ligger i hvert fald et kamerastativ og venter på mig i pakkeboksen, så udstyret skulle snart være i orden. Mangler vidst lige noget til at fjerne den værste vind i mikrofonen, men taktikken er vidst lige at lade vor herre klare det, indtil jeg finder en god løsning.
Håber på en sommer med sol og ingen vind!

Find videoen her: 
https://youtu.be/y_Vwp3lkUFI 

// Husk og følg med på min facebookside her for at få mine nyeste indlæg i dit feed, og på min youtubekanal for de nyeste videoer. Find mig også på snapchat og instagram under @katrineiml

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Er du til stede?"