Sidste omgang københavner-vlog // Soldat i Afghanistan, udklædning og hotdogs

Kur eller kostplan?

Hvis man har fulgt lidt med på min instagram, vil man se, at jeg er gået igang med lidt af et projekt. Det var egentlig meningen, at det “bare” skulle være løb. Selvfølgelig mest fordi jeg gerne ville tabe mig, men også fordi jeg godt gad at komme i god form og være en god løber. Men for et par uger siden fik jeg muligheden for at teste de kostplaner Mayadroem.dk netop har åbnet op for. (bestil din egen specielt tilpasset kostplan her). Og lige der var jeg i overskud på løbefronten og trængte til at tingene kom til at gå lidt hurtigere. Altså det der med formen og sådan. Så jeg takkede ja tak.

Og det går nu her på anden uge stadig rigtig fint.

Kostplan, kost, kur, vægttab, vægttabsrejse
Reklame: Kostplanen er en gave fra Mayadroem.dk

Det jeg elsker ved kostplanen til forskel fra en kur f.eks. er at der er mad involveret. Jeg er ikke på noget tidspunkt i løbet af dagen sulten og jeg får tilfredsstillet mine smagsløg. Det kan virkelig være noget af det der er sværest for mig. Mad må under ingen omstændigheder kede mig. Og så er der plads til sociale arrangementer, sunde søde sager og “undvigelser” ikke mindst.

I denne ferieuge med alverdens familie-komsammener og påskefrokoster bliver det sværere for mig at holde mig til planen end i sidste uge f.eks. Men jeg har stadig på ingen måde dårlig samvittighed. Jeg sørger selvfølgelig bare stadig for ikke at overspise og f.eks. vælge det sunde valg på buffetten. Og netop det med ikke at skulle have dårlig samvittighed og ved en enkelt undvigelse føle man smider det hele på gulvet er guld værd for mig.

For halvandet års tid siden prøvede jeg 5:2 kuren over en længere periode. Og det fungerede egentlig voldsomt effektivt. Over julen tabte jeg mig 5 kg på 1,5 måned. Men jeg var jo ikke sund. Og jeg blev efterhånden så skide sur på de dage jeg ikke måtte spise, at det gik i vasken. Samtidig gik det som jeg skrev om her, ikke helt så godt på hjemmefronten. Og så var det altså nødvendigt med overskud fra min side.

På søndag har jeg besluttet, at det må være tid til en målning. Som min kæreste sagde sidste søndag da jeg utålmodigt var ved at gå på vægten efter en uge. Hvis ikke det går hurtigt nok i dit hoved så dræber resultaterne dig. Og han har jo ret. Jeg føler mig meget sundere, friskere og i virkeligheden også slankere end da jeg startede. Især siden jeg for 10 uger siden startede med at løbe. Men jeg er bestemt også godt klar over, at jeg har omdannet en masse fedt til muskler der vejer mere osv. Derfor er det for mig helt sikkert vigtigst hvilken følelse jeg har i kroppen med det, og hvordan jeg har det med det jeg ser i spejlet. Og så håber jeg om ikke vægten så i hvert fald at målebåndet kan bekræfte mig lidt i dette.

Generelt er jeg jo egentlig meget sød ved min egen krop som jeg også skrev lidt om her. Nogen gange måske endda lidt for sød. Jeg vil sku hellere være lidt tyk end jeg vil undvære en lækker middag m. vin. Og det ville jeg helt sikkert også hvis det var enten eller. Men med en kostplan hvor der er plads til smuthuller, mellemmåltider og “aftensødt”, og som i virkeligheden mest skal lære mig de sunde valg, så tror jeg på det er muligt at ende et sted midtimellem.

Jeg lover om ikke andet, at jeg er glad for min krop uanset hvad…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste omgang københavner-vlog // Soldat i Afghanistan, udklædning og hotdogs