Inspiration til fejring af studentergilde

72 timer i København // Det skal du opleve

Det er lidt af et hængeparti jeg har haft liggende med at få afsluttet københavnerturen. Min gode ven spurgte mig igår om jeg ikke var ret meget i København for tiden. Og det er jo altså ikke helt sådan det skal forstås, jeg har bare været alt for dårlig til at få blogget og vlogget færdig derfra. Haha.

Men nuvel. Hermed sidste indlæg fra vores weekend i København. Og det bliver altså som overskriften hentyder en lille inspirationskilde med steder jeg synes man burde besøge derovre.

Lørdag middag brugte vi på Den blå planet. Det var super fascinerende, og ligeledes sjovt. Der var både KÆMPE fisk og en levende havfrue at kigge på, så vi fik hurtigt mange timer til at gå der. Bestemt et besøg værd. Også hvis man ikke er den store fiske-entusiast. Jeg plejer at være ret nem at begejstre, og det lykkedes da også her.

fullsizeoutput_2c36 fullsizeoutput_2c37 fullsizeoutput_2c39 fullsizeoutput_2c3a

Se også videoen her fra vores lørdag

Søndag brugte vi det meste af dagen på hjemrejse og på Tøjhusmuseet. Min kæreste havde egentlig foreslået at vi skulle se nogle krigsskibe der ligger ude på Holmen, men de har kun åben om sommeren, så det blev til at vi istedet tog på Tøjhusmuseet, der hører lidt sammen med. Og selvom jeg først ikke lige havde troet det, var det faktisk ret spændende. Og jeg endte også med at stå med massiv gåsehud på kroppen da vi gik igennem udstillingen om at være udstationeret. Den stemning tror jeg bedst er fanget på film (den kan i se her), og ellers synes jeg bestemt man skal tage forbi og få den fulde oplevelse selv.

fullsizeoutput_2c3b fullsizeoutput_2c3c fullsizeoutput_2c3d fullsizeoutput_2c3e fullsizeoutput_2c40

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til fejring af studentergilde