7 år som konfirmand // Mit forhold til at tro

Outfit: Kirkegænger for et par gange

fullsizeoutput_2da8 fullsizeoutput_2daa fullsizeoutput_2dab fullsizeoutput_2db1 fullsizeoutput_2db6
Kjole fra YAS her // Tørklæde fra Saint Tropez //
Frakke fra Vila // Jane Kønig Love tag her // Scrouples tag me her
Læs indlægget om hvorfor jeg mixer de to mærkers tags her
(Reklamelinks)

Som i måske har set på min instagram (@katrineiml), har jeg hele to søstre der skal konfirmeres i år. Og i går lagde vi hårdt ud med den ene. Min søster Elvira havde meget passende valgt Væddeløbsbanen som lokation for sin store dag. Hun har arvet samme interesse for heste, som jeg og vores mellemste søster også havde i den alder. Og sikke en fin lokation.

Jeg havde ledt efter en hat til anledningen. I ved, sådan en man altid ser de har på i film når de ser på væddeløb og polo. Men det var altså ikke helt til at opstøve, så jeg nøjedes med min ny-erhvervede kjole der unægtelig alligevel gav lidt af den royale-vibe jeg var ude efter med sine ærmer.

Det bliver som sagt langt fra sidste gang i år, at jeg skal til konfirmation og ej heller kirke. Faktisk nupper jeg to gange kirke mere i denne uge. Den næste søsters konfirmation på søndag og så er jeg desværre nødt til at indlægge en begravelse midt på ugen også. Af samme grund har der været lidt stille her på domænet de sidste par dage. Jeg har nemlig uddelt lidt flere kys og klem end vanligt og, som altid når den slags sker, glemt alt om tid, sted og pligter…

Jeg har nu ikke det mindste i mod at gå i kirke. Faktisk elsker jeg at synge smukke salmer og lytte til opmuntrende ord. Der falder ligesom så fin en ro over forsamlingen, også selvom stemningen både kan være anspændt og trykket inden start og anledningen være mere eller mindre glædelig.

Læs også: Mit forhold til at tro

Ydermere napper jeg lige en eksamen om 9 dage. Det er derfor svært tænkeligt at jeg ikke optræder så meget som ønsket på domænet her. Jeg vil for en gangs skyld forsøge at læse mere end jeg vil skrive. Bevares, jeg nyder og læser da en del skønlitteratur når tid er, men faglitteratur har bare aldrig rigtig fanget mig, så vi må se. Jeg vil i hvert fald gøre mig umage i forsøget.

Rigtig dejlig søndag til jer 🌷

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 år som konfirmand // Mit forhold til at tro