Outfit: Kirkegænger for et par gange

Et billigere alternativ // Nars Orgasm Blush

blushFind NARS Orgasm Blush til 235 kr. her og Rimmel London Blush, 050 Live Pink til 60 kr. her
(Reklamelinks – Rimmel Blush’en er desuden en PR gave)

Jeg har lidt en idé om, at man enten er en blush-type eller en bronzer-tilhænger. Der er selvfølgelig nogen der er lidt til begge dele, hvilket jeg i øvrigt også selv er ved festlige lejligheder. Men jeg er KLART en blush-girl!

Læs også om min hverdagsmakeup her

Og de sidste mange mange år, har jeg endda sværget til præcis den samme blush. Nemlig NARS Orgasm. Den er SÅ fin. Tilpas romantisk og lyserød og med en smule glimmer til netop at kreere det romantiske “girly touch”. Jeg er vild med det, og har brugt den flittigt.

Indtil for et par uger siden, hvor jeg besøgte PR-bureauet Amaze i København, og fik mig lidt lækre produkter med hjem til test. Og her var altså én af Rimmels fine blush imellem. SÅ fin en lyserød farve, og viste det sig, næsten identisk med den gode gamle fra NARS. Bare MEGET billigere.

Se også min vlog hvor jeg besøger PR-Bureauet Amaze og mit kommende praktiksted her

Og her er det alligevel, at jyden kommer op i mig. Jeg går aldeles meget op i kvalitet og lækkerier, men hvis man kan få noget, der noget nær er det samme til nærmest 4 gange så lidt som den anden, så skal jeg være den første til at slå til. Måske du også står og mangler de perfekte lyserøde kinder, inden solen selv får klaret ærterne? Find Rimmel Londons fine lyserøde Blush her.
Jeg bruger desuden disse fine contouring børster, som du med fordel kan klikke med hjem i kurven også. De passer ret så fint, uanset om man er en blush- eller en bronzer-girl.

*

I går havde jeg desuden min første oplevelse med vandfast mascara. I know, I’m slow. Men omstændighederne taget i betragtning, trængte jeg til noget der kunne klare en tåre eller to, og stadig lade mig fremstå med overblik og elegance. Desuden blev min søster Kamma og jeg enige om, at den nok også godt kunne bruges på søndag til konfirmation. Det ligger lidt til familien det der med at have let til tårer. Så meget desto mere underligt, at jeg ikke har overvejet den vandfaste løsning før. Men altså. Min pointe. I får en lille update og tip om netop dette senere, når jeg lige har testet den igen på søndag… Stay tuned ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: Kirkegænger for et par gange