Et billigere alternativ // Nars Orgasm Blush

Video: Naturligt konfirmationslook og lidt opklaring på familiekonstellationen

naturligt-konfirmationslook

Jeg nåede det.

For godt et par måneder siden, havde jeg mine to mellemste søstre på besøg til en lille snak om konfirmation, makeup- og hårprøvning samt lidt filmning. De er meget mere øvede udi youtube-genren end jeg, så det var godt med lidt professionel hjælp 😉

Grundet tidspres helt generelt var jeg dog i tvivl om jeg ville nå at få klippet det hele sammen til jer. Men hermed. Det er også kun på søndag Kamma skal konfirmeres, så det var på et hængende hår…

Desuden er der også en lille forklaring på, hvordan jeg kan have to søstre der er så forskellige, men alligevel på samme alder. Og hvordan jeg i det hele taget kan have så mange søskende. Det er i flere der har spurgt om med al min snak om forskellige konfirmationer. Og jeg forstår jer ganske udemærket. Det ér ikke nemt at finde rundt i mig og min familie.

Find videoen på youtube her, og abonner meget gerne på min kanal! ❤️

Produkter der optræder i videoen:
Rimmel blush // M.Cosmetics børster // Urban Decay Naked Palette 2 //
Mac Concealer // Mac Mineral pudder
(Reklamelinks – en del af produkterne er desuden PR-gaver)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et billigere alternativ // Nars Orgasm Blush