Opskrift: Hurtige og nemme morgenboller

6 år med blogging – Hvorfor minuit?

fullsizeoutput_2e7b

For et par uger siden blev jeg spurgt, hvor længe jeg havde blogget. “Et par år sådan lidt on/off”, svarede jeg. Det er det vel sagtens også, et par år, afhængig af hvordan man definerer sådan “et par” (apropos det, havde vi faktisk en snak om netop definitonen af “et par” i min familie forleden. For mig kan et par godt være en håndfuld, mens det for min papmor er to. Haha). Men forleden kom der altså en notifikation på facebook, med en af de der “se tilbage”-historier, hvor jeg netop havde delt et af mine helt gamle indlæg. Jeg satte mig derfor for at kigge mit feed igennem, og opdagede at det var næsten 6 år siden jeg delte mit aller første indlæg.

Den dag er i dag. Hvor det er 6 år siden jeg sprang ud som blogger. 6 år for faen. Det er sku vildt nok.

Men som nævnt har det også været en on/off going hobby for mig. Jeg har været forbi flere platforme og domæner og har også været fra det i længere perioder op til flere gange. Men et eller andet har da sat sig fast, og de sidste halvandet års tid har jeg været kørende her på domænet minuit mere eller mindre trofast. Og det har faktisk aldrig gået bedre…

Hvorfor minuit?
Som sagt har det de sidste par år været på minuit.dk jeg har floreret. Det har det ikke altid været. Jeg startede med at blogge på katrineisabella.dk for 6 år siden, fordi jeg var på vej på udveksling i Frankrig og gerne ville dele stort og småt med familie og venner derhjemme. Det endte dog også med at blive en fuldstændig fantastisk foranstaltning at have med ved hånden i form af en dagbog og rum for frustrationer og ensomme tanker. Det bloggede jeg lidt om her.

Man kan vidst godt sige, at jeg faldt for blogmediet.

Men for nogle år siden, efter katrineisabella.dk havde lagt stille et stykke tid, fik min kusine og jeg lyst til at starte et blogunivers igen. Og til det ledte vi efter et navn der var specielt (lidt ala pagik.dk) og samtidig havde en sød betydning. Det blev derfor til Minuit. Midnat på fransk. Fordi min blog jo i sin tid var startet som et frankrig-eventyr, fordi midnat er den tid på døgnet hvor ord kommer lettest til mig, og fordi det var et fint og finurligt ord. Det skulle vise sig, at de fleste har svært ved at udtale det, men sådan er det jo med det franske sprog, haha.

Én gang for alle. T’et skal ikke udtales.

…Og sådan blev minuit.dk altså til. Min kusine faldt hurtigt fra igen, mens jeg bloggede lidt videre på må og få.

Sidenhen fik bloggen plads hos Looklab, Bloggers Delight, og her ligger den jo meget godt. Men det er nu ikke derfor jeg synes det går bedre end nogensinde. Jeg føler mig mere tilpas end nogensinde i mit eget blog-univers, og jeg elsker at skrive lige så meget som der er tid til det. Og så har jeg vel sagtens lært den store blogverden at kende, og ikke mindst accepteret den. Jeg kommer sku nok aldrig til at passe ind i den overfladiske, reklameannoncerende, advokadospisende, fashion-blogverden. Men i min niche som ung og skriveglad føler jeg efterhånden jeg har fundet min plads. Og det kan jeg se, at mine læsere også har. I er flere og flere der trofast følger med, og som komplimenterer mine skriverier og tanker netop fordi det er noget andet, og lige dét der rammer jer.

Og DERFOR blogger jeg. Fordi jeg elsker at skrive, tænke, føle og dele. Med alle mine fantastiske læsere. Tak fordi i har fulgt med, nok ikke i 6 år, men så i hvert fald på den sidste del af rejsen. Uden jer var det ikke det samme – og lad os da så flyve videre, mindst et par år endnu! ❤️

4 kommentarer

 • Tillykke med de 6 år! Det er ret sejt gået. Dette kommer nok til, at lyde som et underligt kompliment, men din skrivestil er også virkelig god.
  Med det mener jeg, det er et dejligt og klart sprog. Jeg synes jeg er stødt på en del blogge hvor opstillingen har været meget ‘mundtligt’ sprog og masser af tegn. Dit er så forståeligt og det gør dine indlæg til en fornøjelsen at læse 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Lund

   Tusind tak. Det er bestemt kun et dejligt kompliment at få, det glæder mig at du kan lide at læse med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg siger også altid et par år, og det betyder også to i mit hoved – men siger det alligevel hvis det er om lidt mere haha! – Men 6 år er mange skønne år da

  Rigtig god mandag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Lund

   Haha, det er ret sjovt faktisk hvor forskelligt det kan være 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Hurtige og nemme morgenboller