6 år med blogging - Hvorfor minuit?

Outfit og weekendplaner // Min rolle i VU

fullsizeoutput_2ebffullsizeoutput_2ebb
p5140391
Bukser fra Newlook // Trøje fra H&M (reklamelinks)

Jeg prøver lige at få de sidste løser ender klaret, inden jeg i morgen tager turen til Taastrup for at være med til, og ikke mindst afholde, forårskursus med Venstres Ungdom. Jeg mangler f.eks. at pakke. Og afholde mit aller sidste bestyrelsesmøde og oplæg som formand for VU Skanderborg. Ikke mindst.

Meget meget meget speciel følelse. Ikke fordi jeg på nogen måde er færdig med at lægge hverken kræfter eller sjæl i Venstres Ungdom. Men min tid her i lokalforeningen er jo givetvis på vej til at være slut. Jeg skal mod København for at være i praktik, og foreningen her skal leve videre. Med nogle nye frontfigurer. Sådan er det jo…

MEN så er det godt, at jeg kan lægge mine kræfter, i f.eks. at arrangere et forårskursus for alle landets medlemmer. I løbet af weekenden er det primært forplejning vi kommer til at stå for, men op til har det været både de helt store og helt små ting der skulle klares. Stort vil jeg nu også kalde det, at stå for forplejningen af knap 200 mennesker. Jeg bagte jordens største omgang chokoladekage sidste år, æltet med hænderne den største gryde nogensinde set, vi har købt mad på nemlig.com for 10.000 kr, og der skal f.eks. piskes og steges 400 æg over weekenden. Bare for lige at sætte det lidt i perspektiv.
Men jeg er altid klar på en køkkenfest. Og glæder mig til at tilbringe weekenden sammen med de bedste hoveder fra Venstres Ungdom.

Så de er min weekend. Øl, politik og madlavning i store mængder. Hvordan mon din ser ud? 

3 kommentarer

 • Baseret på mine egne oplevelser, så er det et helt andet miljø i København, når det kommer til lokalforeningerne; der sker meget mere. Nu er jeg selv LA’er, men der er så sjældent arrangementer i Sønderjylland, mens mulighederne i København var langt mere omfattende. Lige fra samlinger, til debatter og så videre på ugentlig basis. Jeg tror, du vil komme til at elske det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Lund

   Ej hvor sjovt, spændende med lidt politisk engagerede læsere også.
   Jeg er også helt sikker på jeg kommer til at elske det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, vi er jo efterhånden en raritet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 år med blogging - Hvorfor minuit?