Tandsmør og 21 lys

Store tanker kræver store armbevægelser

Jeg tror jeg har nævnt det herinde før. At jeg har det med at lukke mig lidt inde i mig selv, når jeg har lidt for mange, eller lidt for store tanker kørende.

Det har jeg om nogen haft på det sidste. Og bloggen her har stået stille. Ikke af vilje, men af nød om man vil. Ord kan simpelthen ikke formes inden i mig, når situationen er som sådan. Jeg lukker tværtimod lidt ned for det hele, tager alt til mig, bliver lidt mere sentimental end hvad godt er, og forsøger at få det bedste ud af alting.

Læs også: 13 gode råd til stressede perioder

Til gengæld går der ikke længe, fra tankerne er forsvundet, løst eller blot tænkt til ende, før ordene kommer tilbage til mig. Og så kan jeg jo ikke lade vær.

Jeg holder virkelig meget af både at skrive og blogge, men jeg har for lang tid siden lovet mig selv, at det aldrig skulle være fordi jeg følte mig nødsaget eller presset til det. Og sådan er det altså her på domænet. Det er på min dagsorden.

fullsizeoutput_2e7b

Men jeg håber nu alligevel at finde tid til meget mere skriveri end de sidste par uger har budt på over de kommende par uger. Faktisk vil jeg gerne tilbage til den fine rytme jeg havde i foråret med at blogge hver dag. Og ja, det handler faktisk også rigtig meget om netop rytme. Og måske vane.
Ligesom det gør, når jeg hver uge slæber mig afsted på mine løbeture og forsøger at holde mit løbeprogram. Jeg ved, at når jeg når lidt længere ind i programmet, bare et par uger, så bliver det meget nemmere. Så er det nemlig blevet en vane og en del af min hverdag. En af den slags vaner der desværre meget nemmere kan nedbrydes end opbygges, men jeg er optimistisk.

Mon ikke vi skrives ved i morgen en gang. Jeg har i hvert fald en del at berette fra ugen der gik.

Må jeres lørdag være beriget med fyldte slikskåle og pladderromantiske tv-premiere. ❤️
// Og hey. Hvis du ikke har set det, så zap lige forbi DR1 ganske i dette øjeblik. Ham prins Henrik der, han var sørme en flot fyr dengang for 50 år siden. Det er perfekt lørdagsunderholdning for en royalist som mig at bruge eftermiddagen på sofaen med regentparrets (guld)bryllup kørende i baggrunden. Nu når vejret i hvert fald ikke indbyder til udendørs aktiviter…

4 kommentarer

 • Du skal nok komme tilbage i din gode rytme igen, nogengange går der bare tid og så forsømmer man bloggen, det har jeg også lige været igennem og er altså også stadig. Bloggen er ikke alt, men jo alligevel er den.

  Ens tanker fylder altså også bare pludselig mere, og så kan man lukke sig inde i sig selv, det ikke så godt, men håber du er okay <3

  God tirsdag <3
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Lund

   Du har nemlig helt ret. Og der er heldigvis plads til pauser.
   God tirsdag til dig også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudsigt som sådan noget rammer flere på nøjagtig samtidig;-) Jeg kender det så godt, og min situation har været det samme de sidste to-tre uger… Det er lige netop, som du skriver! Tankerne fylder lige pludselig mere, man bliver mere sentimental & mere indelukket… Når jeg bliver indelukket, synes jeg det er svært lige at komme ud over kanten & skrive (hvilket så var det mit første indlæg efter ugerne handlede om:http://lminside.dk/tankeraekken-2/)… På trods af at man har endnu flere tanker at dele og endnu mere at dele;-)
  Skønt at du er tilbage! Jeg er imponeret over, at du oftest skriver dagligt – men så længe det ikke bliver en pligt;-)
  Smil til dig!
  Laura // LMinside<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Lund

   Tak for din altid fine kommentar! Håber overskuddet også finder dig inden længe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tandsmør og 21 lys