Så meget har jeg tabt // Status på "projekt fit"

365 dage på et øjeblik

img_6463 fullsizeoutput_1f7 img_6480  I dag kl 14, er det præcis et år siden, at jeg kom ud af eksamenslokalet for sidste gang. Eller faktisk nærmere kl 13.50. Jeg var nemlig meget hurtigere færdig end både jeg selv og min familie havde regnet med (eftersom det ligesom oftest tager den tid der er sat af), så jeg stod ude på gangen en ti minutters tid, heldigvis med et par veninder, og ventede på at min familie og hue kom gående.

Derefter var der bobler og studenterbrød på skolen. Min kæmpe familie og jeg fyldte det hele følte jeg, men hvor var det dejligt. Læs lidt mere om min studenterfejringer her.

Jeg må blankt indrømme, at jeg er temmelig misundelig på årets studenter. Jeg gad godt én tur til.

På den ene side føles det jo som lige i går, at jeg stod der med en masse drømme for fremtiden og en lækker hat på hovedet. Men på den anden side er der virkelig sket meget, tiden er gået stærkt, og for et år siden, havde jeg aldrig troet, jeg ville være hvor jeg er i dag. Jeg havde kun turde håbe.

Jeg fik pladsen på min drømmeuddannelse, og står lige om lidt over for mit første praktikforløb og flytter derfor til hovedstaden. Bare det at komme ind på min uddannelse var en kæmpe milepæl, og selvom de fleste af mine gymnasiekammerater søgte job, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle søge uddannelse. Dén beslutning har jeg heldigvis ikke fortrudt. Tværtimod.

Det er i virkeligheden en hel masse “point på voksenkontoen” der har beriget mit sidste år. Meget mere selvstændighed, selv-planlagte ferier, ansvar, lejlighedsoprydning og opvask når man mindst orker det. (og selvfølgelig en frygtelig masse flere ting, lidt af det kan ses i indlægget her) Sådan er voksenlivet vidst, men man skal kende mig dårligt, hvis ikke man ved, at jeg elsker det.

Jeg begriber virkelig ikke, at der allerede er gået et år, men samtidig heller ikke, at det kun er et år siden. Jeg føler jeg er blevet 5 år mere erfaren og ældre både indvendig og udvendig. Ja, jeg synes faktisk jeg ser en del ældre ud i dag end dengang – er det bare mig?

Men sådan er det jo med den slags tid. Den går hurtigere end vi kan nå at opfatte…

Kæmpe stort tillykke til årets studenter!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så meget har jeg tabt // Status på "projekt fit"